V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Την Κυριακή όλοι... τρέχουν στο Άργος

Την Κυριακή στον Δήμο Αργους-Μυκηνών όλοι ετοιμάζονται να... τρέξουν. Ο λόγος; Η διοργάνωση του 11ου Ημιμαραθωνίου 21 χλμ. με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων (Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών), του αγώνα δρόμου 5.5 χλμ. Ασπίδας - Δειράδας με αφετηρία τη διασταύρωση Καρυάς - Σταθέικων (Αεροδρόμιο) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1 χλμ. με αφετηρία το Αρχαίο Θέατρο Αργους. 

Ολοι οι αγώνες έχουν τερματισμό την Νέα κεντρική Πλατεία του Αργους στον Αγιο Πέτρο.
Νικητές θα ανακυρηχθούν για τον Ημιμαραθώνιο οι 3 πρώτοι/ες της γενικής κατάταξης, οι οποίοι θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ σε όλους όσοι θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.
Συνδιοργανωτές των τριών αγώνων είναι το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Αργους - Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας», μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού, Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν.


Πρακτικά και απαραίτητα

Ολοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη αποκλειστικά και οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε ελλείψεις προληπτικού ελέγχου, και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις αφού όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη.

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την Παρασκευή 6-5-2016 & ώρες 17:00-21:00 και το Σάββατο 7-5-2016 & ώρες 10:00-13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους Μυκηνών (Καποδιστρίου 9-11) καθώς και στους χώρους εκκίνησης 1 (μία) ώρα πρίν τον αγώνα για όσους δεν τους έχουν παραλάβει τις προηγούμενες ημέρες. Στους χώρους εκκίνησης θα υπάρχει αυτοκίνητο του Δήμου Αργους - Μυκηνών όπου μισή ώρα πριν την εκκίνηση θα παραλαμβάνει τους σάκους των συμμετεχόντων οι οποίοι θα παραλειφθούν από τους αγωνιζόμενους στον τερματισμό (χώρος παλαιού Δημαρχείου).

Οι αγώνες θα γίνουν με όποιες καιρικές συνθήκες.


Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν στο 4ο χλμ, 8ο χλμ, 12ο χλμ, 16ο χλμ, 19ο χλμ, για τον Ημιμαραθώνιο και για τα 5 χλμ στα 2,5 χλμ.

Υγειονομική κάλυψη αγώνων: Οι αγώνες θα καλυφθούν υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και Εθελοντών Σαμαρειτών (Ε.Ε.Σ. Παράρτημα Ναυπλίου), τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Αργους, και θα φυλάσσονται από την Τροχαία Αργους και την ΦΙΛΜΑ (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας. Ευχαριστούμε τον Dr Μπιμπή Γεώργιο - Καρδιολόγο για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Στον αγώνα θα παρέχονται Live Results σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο διαδίκτυο, αποστολή email σε όλους τους συμμετέχοντες για το αποτέλεσμά τους, το νούμερο του καθενός θα αναγράφει και το ονοματεπώνυμο του και το τσιπ που θα παραλάβει θα είναι μιας χρήσης. Στον τερματισμό θα υπάρχει Led Wall για προβολή πλάνων του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια των απονομών θα γίνει κλήρωση ενός ποδηλάτου και σύμφωνα με τα νούμερα των αθλητών/αθλητριών και των δύο αγώνων, όπως επίσης και κλήρωση για τρεις ολοκληρωμένες αναλύσεις σύστασης σώματος (λιπομέτρηση, εκτίμηση μεταβολισμού κλπ.), μία για έναν τυχερό από κάθε αγώνισμα.

Πληροφορίες στα τηλ.: 27513 60014, email: arg.myc@gmail.com
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ