V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

- Το Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων θα εγκαινιαστεί στις 7 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά.

-Εκδήλωση – παρέμβαση για το θέμα της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, διοργανώνει η παράταξη Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί πολίτες, την Δευτέρα 9 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.

- Η 193η επέτειο της Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων θα εορταστεί στο Άστρος Κυνουρίας την Παρασκευή 6 Μαΐου.

-Μία 52χρονη γυναίκα καταγόμενη από τη Ρουμανία σκοτώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 4 μετά το μεσημέρι, σε τροχαίο στο 2ο χλμ. Γαργαλιάνων – Λεύκης.

- Εκδήλωση – συζήτηση για το Ασφαλιστικό οργανώνει σήμερα το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας με ομιλητή τον Αλέξη Μητρόπουλο.

-Συνελήφθη, χθες (29.4.2016) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -34,1- γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ.

- Το 3ο συνέδριο του κέντρου ιστορικών και λαογραφικών σπουδών Κορινθίας θα πραγματοποιηθεί 6-7-8 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου.

- Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης των πτήσεων Καλαμάτα – Λονδίνο, στις 16:00 στον κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ