ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο Τοξότης και ο Παναργειακός απέδειξαν γιατί ειναι οι καλύτερες ομάδες στον νομό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. |
 Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο ο Τοξότης και ο Παναργειακός απέδειξαν γιατί ειναι οι καλύτερες ομάδες στον νομό.
Οι προπονητές του Τοξότη Δωρής Κων/νος, Νεφρός Κων/νος, Καζάς Αθανάσιος, Δωρής Σταύρος και του Παναργειακού, Κλεόβουλος Καλτάκης, Κάτσας Αποστόλος και Τότσικας Δημήτριος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων έδωσαν το παράδειγμα. Αγκαλιά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αγκαλιά βγηκαν από τον αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες ηταν νικητές.
Συγχαρητήρια και στα δυο σωματεία. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστω στον κύριο Λάσκαρα Διονύσιο για την άψογη φιλοξενια στο πανέμορφο γήπεδο.
Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τους διαιτητές του αγώνα κ. Μανούχο Ευάγγελο, Καραγιώργο Ανδρέα τον οποίο τίμησε η ομάδα του Τοξότη για την προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας και την κυρία Μπούκουρα Μαριτίνα. Συγχαρητήρια και στα σωματεία που αγωνίστηκαν στον μικρο τελικό Τροιζηνιακος και Α.Ο. Σχοινοχωρίου.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κύριο Νεκτάριο και τον βουλευτή Αργολίδας κ. Ανδριανό Ιωάννη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στο αγωνιστικό κομματι το παιχνίδι εληξε 0-0 στην κανονική διαρκεια και στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Τοξότη κέρδισε τον τίτλο με 2-1.
Πρωταγωνιστές οι δυο τερματοφύλακες των δυο ομάδων που προπονούνται από τον γυμναστή τερματοφυλακών Δωρή Κων/νο οι οποίοι απέκρουσαν, ο Ντάντη Παρασκευάς του Τοξοτη 4 και ο Φατούρος Παναγιώτης του Παναργειακού 3.

Υγεία σε όλους ενα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά και στους γονεις. Καλή επιτυχία στους μαθητές και κάλο καλοκαίρι καλή αντάμωση.

Ο αθλητισμός ενώνει 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ