ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. |
- Με σύνθημα να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία, να απομακρυνθούν οι βάσεις και τα Στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε να μην υπάρχει καμία εμπλοκή της χώρας μας στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαΐου η 32η Παμπελοποννησιακή πορεία Ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη. Η διαδρομή γνωστή. Από τη γενέτειρά του Κερασίτσα Τεγέας έως την Τρίπολη.

-Την Παρασκευή, 6 Μαίου 2016, θα εορταστεί η επέτειος για την Β Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων, στο Άστρος Κυνουρίας, το 1823.Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, που ώθησε την προσπάθεια για δημιουργία σύγχρονου εθνικού κράτους. Στις εκδηλώσεις της Παρασκευής, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Τέρενς Κουίκ.

- Κατόπιν συνεννόησης Δημοτικής Αρχής Τρίπολης και διοίκησης Μυστριώτειου Ιδρύματος, η δεύτερη, θα παραχωρήσει με την μορφή δωρεάς, το κτιριακό, σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Τρίπολης, στην πρώτη, ώστε αυτή να μπορέσει να συντάξει μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση (και όχι μόνο) της εγκατάστασης.

-Λονδίνο – Καλαμάτα με απευθείας πτήσεις από σήμερα και κάθε Πέμπτη και Σάββατο από το Heathrow στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας!

-Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 10.30 το πρωί από το ΠΑΜΕ, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

-O Σύλλογος Κυριών Αμυκλών διοργανώνει την επίσημη παρουσίαση του πρώτου φωτογραφικού λευκώματος του χωριού με θέμα: ΑΜΥΚΛΑΙ – ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. (εκδόσεις Ιδιομορφή). Το λεύκωμα δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου και την ευγενική στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.Η παρουσίαση θα γίνει στις Αμύκλες, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, 7 Μαΐου 2016, ημέρα Σάββατο, 7.30 μ.μ.

-Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του περιβάλλοντος χώρου, αισθητικής και λειτουργικής, όσον αφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας. Στις προσεχείς ημέρες εγκαθίσταται ανάδοχος για την αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων του ορόφου του κεντρικού κτηρίου, ώστε πριν τα τέλη του Μαΐου να λειτουργεί ως έδρα του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21.

-Ξεκίνησαν και για τα καταστήματα της Κορίνθου οι ενδιάμεσες ανοιξιάτικες εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 10 Μαΐου. Επιπλέον, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαΐου, (μετά από μετάθεση της πρώτης Κυριακής των ενδιάμεσων εκπτώσεων, λόγω της επίσημης αργίας του Πάσχα).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ