V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-66 δενδρύλλια κάνναβης, υψους έως και 70 εκατοστών, εντόπισαν χθες το πρωί σε θαμνώδη περιοχή του Διβαρίου, στη Γιάλοβα-Πυλίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, αξιοποιώντας σχετικά στοιχεία και πληροφορίες που είχαν συλλέξει.

-Στη κυβέρνηση επιτέθηκε από τα Τρόπαια Αρκαδίας ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας όπου μίλησε εχθές το πρωί, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου, ενταγμένες στον εορτασμό των 70 χρόνων του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως «η κυβέρνηση προκειμένου να κρύψει τη στρατηγική σύμπλευσή της με τη ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα, προσπαθεί να αναβιώσει το διαχωρισμό του δημοψηφίσματος, ο οποίος είπε, αποδείχτηκε κάλπικος και χρεοκόπησε όταν όλοι μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο».

-Συνελήφθη, την Παρασκευή το βράδυ, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ενας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για μαστροπεία, γιατί όπως προέκυψε, προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού, μια 27χρονη αλλοδαπή.

-Ένα παλιό ημιαυτόματο πολεμικό όπλο, ένα πιστόλι, κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, κροτίδες, μια μεταλλική σπάθα και άλλα ανάλογα αντικείμενα, ανακάλυψε η αστυνομία χθες σε σπίτι 56χρονου στη Μαγούλα του Μελιγαλά. Ο 56χρονος συνελήφθη για παράβαση των νομοθεσιών σχετικά με τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

-Στην Καστροπολιτεία του Μυστρά, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, παρόντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου. Στη συνέχεια τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ο οποίος στις 6 Ιανουαρίου 1449, ανήμερα των Φώτων, στέφθηκε στον ίδιο χώρο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, που βρισκόταν σε δεινή θέση.

-H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ABOVE, προκηρύσσουν και διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 Αγώνες Δρόμου 10.000μ., 5.000μ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά, στις Κολλίνες Αρκαδίας με την ονομασία “Skiritida Run”

-Σε 5 παραλίες της Μεσσηνίας (σε Καλαμάτα και Μεσσήνη), απονεμήθηκε φέτος «Γαλάζια Σημαία», μετά από σχετική αξιολόγηση του προγράμματος που αποτελεί διεθνώς, οικολογικό σύμβολο ποιότητας των ακτών.Οι παραλίες της Μεσσηνίας που φέτος το καλοκαίρι θα κυματίζει «Γαλάζια Σημαία» είναι:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μικρή Μαντίνεια
Ανατολ. Καλαμάτα 1/Ανάσταση
Ανατολ. Καλαμάτα 2 / Τέρμα Ναυαρίνου
Βέργα-Αλμυρός

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Μπούκα

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, έξι υποθέσεις ληστειών και τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων και σε οικία, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Βέλου-Βόχας και Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, καθώς και στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο Αττικής. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Παρασκευή το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας και του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, τρία άτομα, ηλικίας 21, 37 και 43 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατά την σύλληψη τους αντιστάθηκαν.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ