V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαΐου θα συνεδριάσει στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τρέχοντα θέματα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα εκτιμηθεί και η πορεία των διαδικασιών- εξελίξεων από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι σήμερα για τη διαχείριση των αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

-Σε εξέλιξη είναι από το Δήμο Σπάρτης η διεξαγωγή έρευνας – μελέτης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους. Η έρευνα εντάσσεται στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχει στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.

-Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης-από ανεξάρτητο φορέα-του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης της ΔΕΗ. Η όλη διαδικασία έγινε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο και η πιστοποίηση του συστήματος, είναι κάτι πολύ θετικό και απαραίτητο για ουκ ολίγους λόγους.

-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του ιστορικού-εθνογραφικού Μουσείου Δολιανών, στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση, το εν λόγω Μουσείο, θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή, απ’ τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι. Πρόκειται για μία αξιόλογη πρόταση, αφού μία επίσκεψη σ’ αυτό, είναι ικανή να… φωτίσει όλους μας, πάνω σε αρκετά ζητήματα της ελληνικής επανάστασης.

-«Ο Μυστράς των Παλαιολόγων, αφετηρία του Νέου Ελληνισμού», είναι το θέμα διήμερου συνεδρίου, που πρόκειται να γίνει στον Μυστρά Λακωνίας. Το συνέδριο οργανώνει το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού, 27 και 28 Μαίου 2016, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Σπάρτης. Η έναρξη των διαλέξεων θα γίνει στις 6,30 το απόγευμα της Παρασκευής.
Αξίζει εδώ να τονιστεί, ότι, τα εγκαίνια του Ινστιτούτου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σε ειδική τελετή στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων με την επωνυμία «Παλαιολόγεια 2016″.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ