V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, περιοχές της Δυτ.Μανης με τη συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους της Καρδαμυλής, των Κιτριών, της Στούπας, του Αγίου Νικολάου, του Κάμπου και αλλού. Ο δήμαρχος Γιάννης Μαραμπέας έχει ήδη ζητήσει να κηρυχθεί η περιοχή σε κατασταση έκτακτης ανάγκης ενώ την αγανάκτηση και την ανησυχία τους εκφράζουν κατοικοι και επαγγελματίες.

-Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης. Οι ρίψεις θα γίνουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης και θα αρχίσουν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 29 Μαίου 2016. Στους αγώνες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόκειται να λάβουν μέρος όλα τα γνωστά ονόματα των ρίψεων, αφού οι αγώνες είναι επίσημοι και αναγνωρισμένοι απ’ τον ΣΕΓΑΣ.

-Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, με αφορμή νέα κρούσματα απάτης που εκδηλώθηκαν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές του τόπου μας, εφιστά την προσοχή των ευσεβών Χριστιανών ώστε να μην αποτελέσουν θύματα επιτήδειων, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα επιχειρούν να αποκομίσουν μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά προς όφελός τους.

-Από τις πιο πλούσιες αεροπορικές περιόδου, αναμένεται να είναι η φετινή για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Μετά τη πρωτόγνωρη αύξηση της κίνησης στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας κατά 70% (!) πριν από 3 χρόνια, όταν ξεκίνησε τα πρώτα δρομολόγια η Aegean, με σταθερή πορεία τα δύο προηγούμενα, φέτος, εκτιμάται ότι θα καταγραφεί μια επιπλέον αύξηση, σύμφωνα με τα στοιχεία των προγραμματισμένων πτήσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει και φτάνουν τουλάχιστον έως τα τέλη του Οκτωβρίου.Είναι ενδεικτικό, όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας, ο αερολιμενάρχης της πόλης Δημήτρης Μανδηλάρης πως: «τον Ιούνιο, σχεδόν κάθε μία ώρα θα υπάρχει και μία πτήση.»

-Οι Οργανώσεις Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ και της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), οργανώνουν μεγάλη εκδήλωση για το «Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου», στις 29 Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή, στα Τρόπαια Γορτυνίας.Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, κ.Δημήτρης Κουτσούμπας. Η ομιλία του θα γίνει στις 11 το πρωί, ενώ ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και το Σάββατο, στο χωριό Κερπινή Γορτυνίας.

-Η επέτειος της μάχης των Βερβένων Κυνουρίας, θα τιμηθεί με ειδικές εκδηλώσεις, την Κυριακή, 29 Μαίου 2016. Τις επετειακές εκδηλώσεις οργανώνουν διάφοροι φορείς της ευρύτερης περιοχής.

-

-
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ