V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Εθελοντική προσφορά από το super market ΑΒ Βασιλόπουλος Ναυπλίου στην μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ΨΥΧΑΡΓΩΣ (βίντεο)

Το  υποκατάστημα Ναυπλίου του super market ΑΒ Βασιλόπουλος στα πλαίσια της  Ημέρας Εθελοντισμού που έχει θεσπίσει τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρία και οι εργαζόμενοι προσέφεραν ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης στην μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ΨΥΧΑΡΓΩΣ  στο Ναύπλιο.

Τα είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν σήμερα Δευτέρα 30 Μαϊου εργαζόμενοι και ο Δευθηντής του καταστήματος Ναυπλίου ΑΒ Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, στον υπεύθυνο της μονάδας ΨΥΧΑΡΓΩΣ Βασίλη Σίδερη ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την προσφορά στην μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.
Την Κυριακή 29 Μαΐου,με βασικό μήνυμα (Είμαστε όλοι εθελοντές) το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ναύπλιο συμμετείχε στην ημέρα του εθελοντισμού. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του καταστήματος συμμετείχαν μαζεύοντας τρόφιμα για να τα προσφέρουν στην νοσηλευτική μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ( ΨΥΧΑΡΓΩΣ ) στο Ναύπλιο.
6ος χρόνος ομαδικής και συλλογικής προσφοράς σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Η ΑΒ Βασιλοπουλος επιστρέφει και φέτος με την ημέρα του εθελοντισμού. Τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον εθελοντισμό με στόχο να ενισχύσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα απο τη συλλογική προσπαθεια.
Η ημέρα του εθελοντισμού ειναι μια ενέργεια την οποία έχουν πιστέψει ,αγαπήσει και φέρνουν είς πέρας οι 12.700 άνθρωποι της Α-Β με την υποστήριξη φίλων ,συγγενών ,συνεργατών ,προμηθευτών αλλά και πελατών. Όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσα από την συμμετοχή τους ,θα ανακαλύψουν τη χαρά της προσφοράς με δράσεις για τοπικούς φορείς της προτιμήσης τους. Με αυτό τον τροπο, ενισχύουν την εμπλοκή τους στην όλη διαδικασία , προσφέροντας παράλληλα τη στήριξη σε φορείς που αναπτύσονται σε τοπικό επίπεδο.
Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού η Α-Β Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας με όλους εσάς ότι καλύτερο για όλους. 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ