V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Να διερευνηθεί η δυνατότητα ενίσχυσης των παραγωγών του δήμου Σπάρτης που έχουν διαπιστώσει μειωμένη καρπόδεση στα κτήματά τους, μέσω ΕΛΓΑ ή των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων ζητά με επιστολή του προς τον οργανισμό ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης.



-Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τo Grow Greek Tourism Online,πρωτοβουλία της Google, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο για τιςψηφιακές δεξιότητες τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριο Αρκαδίας.

-Συνεχίζεται η αποκέντρωση όσον αφορά τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Στις 4 Ιουλίου, η συνεδρίαση θα γίνει στην Κόρινθο, ενώ αμέσως μετά, οι συνεδριάσεις θα διεξαχθούν σε Σπάρτη και Καλαμάτα. Αυτό γνωστοποιήθηκε στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο.

-«Υπάρχει πρόβλημα με τα κουνούπια σε κάποιες περιοχές που οι Δήμοι έχουν αυτονομηθεί και χειρίζονται από μόνοι τους το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών. Εμείς εφαρμόζουμε, πρώτοι απ’ όλους, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και έχουμε ήδη αποσπάσει συγχαρητήρια». Αυτό δήλωσε, χθες βράδυ, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ο κ.Πέτρος Τατούλης, ως απάντηση στον σύμβουλο της Αντιπολίτευσης Αλευρά, για το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών που σε μερικές περιοχές είναι έντονο.» Διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίξουμε και τους Δήμους εκείνους που δεν ζήτησαν την βοήθειά μας και έδρασαν από μόνοι τους. Αρκεί να μας το ζητήσουν», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

-Συνελήφθη, την Τετάρτη 22 Ιουνίου το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 55χρονος Έλληνας, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ