ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Γκιόλας: "Στοχευμένες οι κατευθύνσεις του νέου αναπτυξιακού νόμου" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. | |
Γκιόλας: "Στοχευμένες οι κατευθύνσεις του νέου αναπτυξιακού νόμου" (βίντεο)
"Ο νέος αναπτυξιακός νόμος μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της χώρας" δήλωσε ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας σε συνέντευξη του στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό BEST.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ΄΄δεν είναι το μοναδικό αναπτυξιακό εργαλείο, υπάρχει και το ΕΣΠΑ, το ΄΄πακέτο Γιούνκερ΄΄ , οι Τράπεζες και όλα αυτά μαζί μπορούν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας.

΄΄Ο νόμος κινείται σε στοχευμένη κατεύθυνση . σε καινοτόμες δηλ. επιχειρηματικές δράσεις, σε νέα τεχνολογίες. Αν μείνουμε στα ..ίδια, ξενοδοχεία δηλαδή και ανεμογεννήτριες δεν θα έχουμε την ίδια απόδοση ..΄΄ είπε ο κ Γκιόλας για να προσθέσει ότι πρέπει να προσβλέπουμε σε αύξηση των θέσεων εργασίας, ώστε να αντιμετωπιστεί η ανεργία΄΄.

Ακόμη ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στην εκφρασμένη βούληση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, και αντιμετώπιση των προβλημάτων γραφειοκρατίας.

΄΄Κάνουμε την επανεκκίνηση προς τα εμπρός με συγκεκριμένα μέτρα για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις ,αλλά και τους εργαζόμενους , για να ωθήσουμε την πατρίδα μας σε μια αναπτυξιακή πορεία , κατέληξε στη συνέντευξη του ο κ. Γιάννης Γκιόλας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ