ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Παρουσία βουλευτών και δημάρχων το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
Παρουσία βουλευτών και δημάρχων το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, συνεδρίασε σήμερα 16/06/2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 στο γραφείο της Ένωσης μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του, με μοναδικό θέμα συζήτησης την φύλαξη του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ).

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας, καθώς και οι Αντιπρόσωποι μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και ο Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας.

Την συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους κατόπιν προσκλήσεως μας, προς τους φορείς του Νομού μας και της Περιφέρειας, ο Βουλευτής Αργολίδας κος ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης, εκπρόσωποι των Βουλευτών ΓΚΙΟΛΑ Ιωάννη και ΜΑΝΙΑΤΗ Ιωάννη, καθώς και οι Δήμαρχοι Ναυπλίου κος ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος και Άργους - Μυκηνών κος ΚΑΜΠΟΣΟΣ Δημήτριος.

Αφού ενημερώθηκαν για τις δυσλειτουργίες που δημιουργεί στην αστυνόμευση του Νομού μας η ως άνω δράση, με την χρησιμοποίηση για τον σκοπό αυτό της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διευθύνσεως μας, δεσμεύτηκαν για την εκδήλωση ενεργειών για την επίλυση του ζητήματος, με γνώμονα την αποτελεσματική αστυνόμευση του τόπου μας.

Ως Ένωση, τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν, τόσο για την ασφάλεια της Αργολικής κοινωνίας, όσο και για τον εργαζόμενο αστυνομικό.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ