V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας στο νέο χώρο άθλησης Κουρτακίου

Στα πλαίσια του προγράμματος των σχολικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το νέο υπέροχο χώρο άθλησης στο τοπικό δημοτικό διαμέρισμα του Κουρτακίου.

Οι μαθητές μας έπαιξαν ποδόσφαιρο και αθλοπαιδιές στο προσεγμένο αυτό χώρο υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, του γυμναστή κ.Τσουρδίνη Δημήτριου και των φυσικοθεραπευτών κ. Σκαρμούτσου Ελένης και κ. Δημούλη Δημήτριου.
Το γήπεδο βρίσκεται στο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου Κουρτακίου και δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΥΑΡΜ κ. Σχοινοχωρίτη Παναγιώτη. Την επιστασία και επίβλεψη του χώρου την έχουν αναλάβει ο πρόεδρος κ. Δαγρές Θεοδόσιος και ο κ. Λαμπρόπουλος Νικόλαος, υπάλληλος ΔΕΥΑΡΜ. Στο κτίριο του δημοτικού στεγάζεται και ο Σύλλογος Γυναικών Κουρτακίου.

Ο Διευθυντής του σχολείου Ταραντίλης Σωτήρης ευχαριστεί και συγχαίρει τον κ. Σχοινοχωρίτη και το επιτελείο του διότι ο νέος χώρος άθλησης θα χρησιμοποιείται από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους!

Με εκτίμηση
ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ