ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-«Το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων είναι σχεδόν έτοιμο». Αυτό δήλωσε, χθες το βράδυ, ο Δήμαρχος Τριπόλεως, κ. Δημήτρης Παυλής, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και συνέχισε» Σύντομα θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση και αμέσως μετά θα πάει στον Φορέα Διαχείρισης, ώστε προς το τέλος Σεπτεμβρίου, να έχει ήδη αυτό εγκριθεί, σύμφωνα και με τα όσα πρεσβεύει ο νέος ΕΣΔΑ και ο νέος ΠΕΣΔΑ».

-Ξεκίνησε χθες στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή 30 αθλητών από 15 χώρες του κόσμου το 9ο Μεσογειακό κύπελλο ελεύθερης κατάδυσης το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου. Επίσης το κύπελλο πραγματοποιείται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το προσεχή Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα.

-H Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποιεί, ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου 2016, θα διεξαχθούν πανελλαδικά, εκλογές για την ανάδειξη νέων αποκεντρωμένων οργάνων του Κινήματος.

- Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου η επίσκεψη των παλαιμάχων της μεγάλης Μπαρτσελόνα ή Barcelona ABJ (Agrupació Barça Jugadors) όπως χαρακτηριστικά λέγεται στο Ξενοδοχείο Μενελάιον στην Σπάρτη. Πριν το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης παρέδωσε στον υπεύθυνο της αποστολής των Ισπανών ενα αγαλματίδιο του Λεωνίδα ενώ οι παίκτες έδωσαν απο ενα μικρό ομοίωμα του Βασιλιά της Σπάρτης σε όλους τους Μπλαογκράνα. Με την σειρά τους τον Δήμαρχο Σπάρτης τίμησαν οι Ισπανοί με μια φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνας του 1920. 

-Ποσό της τάξεως των 9.500 ευρώ, πρόκειται να διαθέσει ο Δήμος της Τρίπολης για να γίνουν επιδιορθώσεις στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

-Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου διοργανώνει και φέτος όπως κάθε χρόνο το πανελλήνιο τουρνουά αντισφαίρισης ανδρών «OPEN ΠΑΥΛΕΙΑ». Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου καθημερινά από 11 έως 18 Ιουνίου 2016 και θα λάβουν μέρος σε αυτό κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας καθώς είναι επίσημα αναγνωρισμένο και βαθμολογούμενο από την Ε.Φ.Ο.Α.

-Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, θα πραγματοποιήσει νομαρχιακή συνέλευση στις 15 Ιουνίου 2016, στην Τρίπολη. Η συνέλευση, θα αρχίσει στις 8 το βράδυ και θα διεξαχθεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ