ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Για την Γερμανία αναχωρεί σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | |
Για την Γερμανία αναχωρεί σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος
 Προπαρασκευαστικές, πολλαπλές συναντήσεις για την 6η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 3-5 Νοεμβρίου 2016, θα έχουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Βερολίνο, το Μόναχο και το Ότομπουρν, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης,  η Κεντρική Ένωση Δήμων με τον προέδρο της κ. Πατούλη και Δημαρχο Αμαρουσίου,τον Δημήτρη Καφαντάρη αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ -Δήμαρχο Πύλου-Νέστωρος και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που αναχωρούν σήμερα για την Γερμανία.

«Η βασική μας προτεραιότητα είναι η ανασυγκρότηση της φιλίας των δύο λαών και η εδραίωση θεσμικής και ισότιμης συνεργασίας μεταξύ των αυτοδιοικητικών φορέων, η οποία δεν θα επηρεάζεται από τις πολιτικές εξελίξεις και τις μεταβαλλόμενες διακρατικές σχέσεις, με πιστή τήρηση των κανόνων και των αξιών της Ευρώπης» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη αποτελεί το κοινό μας σπίτι και είμαστε βαθύτατα Ευρωπαίοι. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να αποδείξουμε ότι με υπευθυνότητα, νηφαλιότητα συνεργαζόμαστε αποκλείοντας τις ακραίες φωνές στην Ευρώπη».

Ο κ. Κωστούρος χαρακτήρισε στρατηγική τη συνεργασία των Περιφερειών και των Δήμων Ελλάδας και Γερμανίας και μεγάλη τιμή για το Ναύπλιο να φιλοξενήσει την 6η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος στο τουριστικό προϊόν του Ναυπλίου που τις μέρες της Διάσκεψης θα έχει την ευκαιρία να αναδεχθεί και να προβληθεί.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ