V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-O Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, οργανώνει από 17 Ιουνίου τουρνουά τένις στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, στην Τρίπολη.

-Ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας, οργάνωσε χθες στην Τρίπολη, η διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

- Ο Δήμος Ερμιονίδας, η Τοπική Κοινότητα και άλλοι σύλλογοι της περιοχής, οργανώνουν το διήμερο που μας έρχεται, τα «Διονύσια», πάνω στο πλάνο των αρχαίων αγώνων. Η δράση θα γίνει στην περιοχή της Ερμιονίδας Αργολίδας και περιλαμβάνει αγώνα ανωμάλου δρόμου και κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

-Προσγειώθηκαν χθες το πρωί στα αεροδρόμια της Τρίπολης και της Καλαμάτας τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου πεζετέλ για να συμμετάσχουν στην κατάσβεση τυχόν πυρκαγιών στην Πελοπόννησο.Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα είναι δύο στην Τρίπολη και τρία στην Καλαμάτα.
- Με αρκετές συμμετοχές, μετέχουν Αρκάδες αθλητές και αθλήτριες του στίβου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το τριήμερο στην Πάτρα.

-Μέλη και φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης, καθώς και εθελοντές, μαζεύτηκαν χθες το απόγευμα και καθάρισαν το Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Η δράση ήταν ενταγμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου της Τρίπολης.

-Οι Δρομείς Τρίπολης, στο μπάσκετ γυναικών, θα λάβουν μέρος στα παιχνίδια ανόδου για την Α2 γυναικών. Τα παιχνίδια του νοτίου ομίλου θα γίνουν στην Αθήνα απ’ τις 23 Ιουνίου.

-Γερμανοί εξειδικευμένοι μηχανικοί αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες (και σίγουρα πριν ξεκινήσει το Διεθνές Φεστιβάλ) στην Καλαμάτα, προκειμένου αφ΄ενός να ελέγξουν και αφ΄ετέρου να θέσουν σε λειτουργία τους μηχανισμούς της σκηνής του Μεγάρου Χορού.

-Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, μαζί με διάφορα άλλα τοπικά σωματεία και τον Δήμο Νεμέας, οργανώνουν αγώνες ανοιχτού χώρου Α και Β Κατηγορίας, στο Στάδιο Νεμέας Κορινθίας. Οι αγώνες τοξοβολίας θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο και είναι για όλες τις ηλικίες.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ