ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Απάντηση της απερχόμενης διοίκησης του Πανναυπλιακού στους φίλους της ομάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Απάντηση της απερχόμενης διοίκησης του Πανναυπλιακού στους φίλους της ομάδας
 Το ερώτημά σας φίλοι του Πανναυπλιακού: Θα ήταν εφικτό να γίνουν νόμιμες διαδικασίες με θέμα: 1. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου όπως αναφέρει το καταστατικό της ομάδας και όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ 

Σαφώς και είναι εφικτό , νόμιμο ,απαραίτητο και ιστορικά επιβεβλημένο για τον Πανναυπλιακό. Θα προκηρυχθούν άμεσα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως αναφέρει το καταστατικό. 

Δίνετε η ευκαιρία σε εμάς να κάνουμε τον Διοικητικό -οικονομικό απολογισμό μας για τα πεπραγμένα της θητείας μας. Δίνετε επίσης σε εσάς ευκαιρία να ενημερωθείτε από την απελθούσα Διοίκηση για την κατάσταση του Συλλόγου. Δίνετε ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης και στους ''Φίλους Πανναυπλιακού''. να αποδείξουν εμπράκτως την αγάπη τους , παρασύροντας έτσι όλη την Πόλη να στηρίξει τον Πανναυπλιακό. 

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όλους αυτή η εξέλιξη και η ταχύτατη αντίδρασή σας. 

Προτείνουμε ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών την Κυριακή 10 Ιουλίου στα Γραφεία του Συλλόγου στις 20'00 μ.μ. 

Θεωρούμε ότι δίνετε αρκετός χρόνος προετοιμασίας και διεργασιών. Αναμένουμε απάντηση. 

Υ.Σ.1. Δεν είμαστε αντίθετοι με την διαδικτυακή επικοινωνία , όπως και με όποια άλλη μορφή επικοινωνίας ,αλλά μπορούσατε να παρευρεθείτε στις Συνελεύσεις , να τοποθετηθείτε, να ενημερωθείτε, να βρεθεί λύση και ας θεωρήσατε άστοχη την ανακοίνωση μας. 

Το σημαντικό και ουσιαστικό είναι να βρεθεί λύση για την πορεία της ομάδας με γνώμονα την αδιαμφισβήτητη αγάπη σας για τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ. 

Υ.Σ.2. Δεν αναφερθήκαμε ποτέ σε άλλο τρόπο παράδοσης πέραν του νομίμου , οπότε η διαφωνία σας είναι άστοχη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ