V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Αναγκαίο το έργο διαμόρφωσης της εισόδου στο Τολό

 Ως ιδέα θετική αλλά και ως αναγκαιότητα λόγω του τουριστικού ύφους της περιοχής ΄΄ χαρακτήρισε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας την πρόταση για την πεζοδρόμηση και φωτισμό της εισόδου Τολού , από την ΄΄Ψιλή Άμμο΄΄ μέχρι την Αρχαία Ασίνη.

Ο κ. Γκιόλας παραβρέθηκε στην εκδήλωση έναρξης της διαβούλευσης που συγκάλεσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού για το συγκριμένο θέμα .

Στην τοποθέτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει την τοπική κοινωνία του Τολού και της ευρύτερης περιοχής η οποία πρέπει να είναι προορισμός , αλλά όχι μόνο τουριστικός.

‘’Η πεζοδρόμηση θα πρέπει να έχει ένα μόνιμο χαρακτήρα, ει δυνατόν χωρίς να θιγούν ιδιοκτησίες, και να υπάρξουν και συμπληρωματικές δράσεις όπως δενδροφυτεύσεις, δημιουργία ποδηλατοδρόμου κλπ. Πρόκειται για μια διαδρομή που με το προτεινόμενο έργο θα συμβάλλει στην τόνωση της επισκεψιμότητας με περιπατητικό τουρισμό , άθληση και άλλες δραστηριότητες είπε ο κ. Γκιόλας που επανέλαβε ότι βασική προϋπόθεση είναι η σχετική πρόταση να τύχει αποδοχής από την τοπική κοινωνία

Πρόσθεσε ακόμη ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες ένα τέτοιο έργο ίσως μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα ( πχ LEADER), αφού υποβληθεί η αναγκαία μελέτη από το δήμο.



Tην εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού κ. Γιάννης Γεωργιδάκης και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Ναυπλίου , τοπικών κοινοτήτων, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ