ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Συνελήφθη, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 25χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.


-Έκτός ορίων βρίσκονται κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες των περιοχών του δήμου Δυτικής Μάνης που βλέπουν για μια ακόμα φορά, μεσούντως του καλοκαιριού, τα σκουπίδια να συσσωρεύονται στους δρόμους της Καρδαμύλης, της Στούπας, του Ακρογιαλίου, του Κάμπου και άλλου.Ήδη χθες, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη με την οποία «κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος, λόγω επικίνδυνης ρύπανσης από τα απορρίμματα με κινδύνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον».

-Ορειβατική εξόρμηση, διάσχισης της κορυφογραμμής του Ταϋγέτου («Πενταδάχτυλος»), πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης το Σάββατο, 2 και την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016.

-Από τη Μεγαλόπολη ξεκίνησε την περιοδεία του στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Αρκαδίας το κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον τομεάρχη υποδομών και βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνο Καραμανλή. Το κλιμάκιο αποτελείτο από την υπεύθυνη του τομέα δημοσιονομικής πολιτικής, βουλευτή Β’ Αθηνών Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, τον γραμματέα τη Κ.Ο. και βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, την Εύη Τατούλη πολιτευτή Αρκαδίας και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τίμο Κατσίπο κατέληξε στην Τεγέα.

-Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 στη Μονεμβασία, στο ξενοδοχείο «Λαζαρέτο» και ώρα 17:30, θα γίνει η παρουσίαση της Μελέτης Λειτουργικού Σχεδιασμού των Λιμενικών Εγκαταστάσεων Μονεμβασίας (Από «Μαρίνα» έως «Βόρεια Προβλήτα»)Τη Μελέτη θα παρουσιάσουν οι μελετητές από το γραφείο MARNET στο οποίο έχει ανατεθεί η ανωτέρω εργασία.

-Tρεις εκδηλώσεις, κατά τις οποίες θα παρουσιαστούν το έργο και οι δραστηριότητες των τριών καλλιτεχνικών σχολών της δημοτικής επιχείρησης «Φάρις» (Σχολή Χορού, Εικαστικό Εργαστήριο και Δημοτικό Ωδείο) και των μαθητών τους, παρουσιάζονται από σήμερα στην Καλαμάτα.

-Προφυλακίστηκε η 22χρονη Κορίνθια και η 17χρονη συνεργός της από το Λουτράκι που την περασμένη εβδομάδα, δολοφόνησαν σε πεζόδρομο της Κορίνθου τον 46χρονο συμπολίτη μας Νίκο Ζαφειρόπουλο. Οι δυο τους υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, πως ο άτυχος 46χρονος απείλησε τις ζωές τους αν εκείνες δεν ενέδιδαν στις ερωτικές του ορέξεις. Η 22χρονη ανέφερε ότι το μαχαίρι το είχε πάνω της για προσωπική της ασφάλεια και πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ