V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ο Γιάννης Γκιόλας στο ΄΄Κόκκινο 105,5΄΄ για τον εκλογικό νόμο: Αίτημα της κοινωνίας η απλή αναλογική, εφικτός ο στόχος των 200 ψήφων (ηχητικό)

Ο Γιάννης Γκιόλας στο ΄΄Κόκκινο 105,5΄΄ για τον εκλογικό νόμο: Αίτημα της κοινωνίας η απλή αναλογική, εφικτός  ο  στόχος των 200 ψήφων (ηχητικό)
 Συνέντευξη στην πρωινή ζώνη του ραδιοφωνικού σταθμού ΄΄ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5΄΄και στο δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά παραχώρησε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , εισηγητής στο θέμα του εκλογικού νόμου.


Ο κ. Γκιόλας εξέφρασε την αισιοδοξία του είναι κοντά ο στόχος των 200 ψήφων για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την καθιέρωση της απλής αναλογικής, κατάργηση του μπόνους και ψήφο στα 17 που , όπως τόνισε ,αποτελεί αίτημα της κοινωνίας, με βάση και μια πρόσφατη δημοσκόπηση. Ο κ. Γιάννης Γκιόλας κάλεσε και τα άλλα κόμματα να υπερψηφίσουν , ιδιαίτερα εκείνα που αρκετό καιρό πριν είχαν ταχθεί υπέρ της απλής αναλογικής.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει σημαντικό έργο μπροστά της, σε πολλούς τομείς, με κεντρικό στόχο την ανάκαμψη της οικονομίας μέσα από διάφορα ΄΄εργαλεία΄΄, όπως ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης , ΄΄πακέτο Γιούνκερ΄΄ , αναπτυξιακός νόμος κλπ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ