ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων της 18ης συνεδρίασης στις 22 Ιουλίου 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. |
Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων της 18ης συνεδρίασης στις 22 Ιουλίου 2016
  Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων της 18ης Τακτικής Συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου 2016:


ΘΕΜΑ 1ο ΕΗΔ
Περί έγκρισης χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Δάναινα Ανδρέα του Αριστείδη .  Εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας παραγωγού.

ΘΕΜΑ 2οΕΗΔ
Περί τροποποίησης του άρθρου 5 του κανονισμού ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Ιατρείου που αφορά τις προϋποθέσεις δικαιούχων . Εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου.

ΘΕΜΑ 3ο ΕΗΔ
Έγκρισης συνδιοργάνωσης ομαδικής εικαστικής Έκθεσης «Η περίπτωση Καποδίστρια».  Εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση της έκθεσης.

ΘΕΜΑ 1ο ΗΔ
Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού . Εγκρίθηκε η επιστροφή του ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

ΘΕΜΑ 2ο ΗΔ
Περί παράτασης ή μη της μίσθωσης ακινήτων για τη στέγαση αιθουσών διδασκαλίας των 2ου και 7ου Νηπιαγωγείων Ναυπλίου. Εγκρίθηκε η παράταση της μίσθωσης ακινήτων έως το τέλος του 2018.

ΘΕΜΑ 3ο ΗΔ
Περί έγκρισης της αρ. 89 /2016 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ : Δημ. Λιμενικού Ταμείου που αφορά « 2η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 ».  Εγκρίθηκε η ως άνω απόφαση.

ΘΕΜΑ 4ο ΗΔ
Περί έγκρισης της αρ. 84 /2016 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ: Δημ. Λιμενικού Ταμείου που αφορά « έγκριση ισολογισμού έναρξης 01/01/2016 και έκθεση απογραφής ». Εγκρίθηκε η ως άνω απόφαση.

ΘΕΜΑ 5ο ΗΔ
Περί διαγραφής οφειλών των Ιχθυοτροφείων της ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΕΠΕ, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Τμήματος Εσόδων. Εγκρίθηκε η διαγραφή της οφειλής, λόγω εξόφλησης αυτής προ της βεβαίωσής της.

ΘΕΜΑ 6ο ΗΔ
Περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2016. Εγκρίθηκε η τροποποίηση.

ΘΕΜΑ 7ο ΗΔ
Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2016.  Εγκρίθηκε η τροποποίηση.

ΘΕΜΑ 8ο ΗΔ
Περί έγκρισης διοργάνωσης των εκδηλώσεων « Αύγουστος και Μνημεία » και διάθεσης σχετικής πίστωσης.  Εγκρίθηκε η διοργάνωση.

ΘΕΜΑ 9ο ΗΔ
Περί τροποποίησης της αρ. 206/ 2016 απόφασης Δημ. Συμβουλίου.  Τροποποιήθηκε η απόφαση και πλέον αφορά έγκριση έργου και όχι εργασίας.

ΘΕΜΑ 10ο ΗΔ
Περί ανάκλησης της αρ. 70/2016 απόφασης Δημ. Συμβουλίου.  Ανακλήθηκε η ως άνω απόφαση.

ΘΕΜΑ 11ο ΗΔ
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με τον όμιλο UNESCO Αργολίδας της θεατρικής παράστασης ΛΕΟΝΩΡΑ και διάθεσης σχετικής πίστωσης. Εγκρίθηκε η σχετική συνδιοργάνωση και η διάθεση πίστωσης . 

ΘΕΜΑ 12ο ΗΔ
Περί έγκρισης 1ΟΥ ΑΠΕ -1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου : « κατασκευή γηπέδων τέννις και μπάσκετ στο ΔΡΕΠΑΝΟ».  Εγκρίθηκε ο 1Ος ΑΠΕ -1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου .

ΘΕΜΑ 13ο  ΗΔ
Περί έγκρισης 1ΟΥ ΑΠΕ -1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου : « αντικατάσταση κεραμιδιών και πλακιδίων κτηρίου γραμματείας πανεπιστημίου ».  Εγκρίθηκε ο 1Ος ΑΠΕ -1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου και χορηγήθηκε παράταση προθεσμίας 20 ημερών.

ΘΕΜΑ 14ο ΗΔ
Περί έγκρισης μελέτης και εκτέλεσης του έργου « κατασκευή βραχόκηπου στο ΤΚ Πουλακίδας » . Εγκρίθηκε η μελέτη και η εκτέλεση του ως άνω έργου

ΘΕΜΑ 15ο ΗΔ  
Ορισμός μελών, δια κληρώσεως, για την συγκρότηση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων .  Ορίστηκε διά κληρώσεως το τρίτο μέλος και συγκροτήθηκαν οι ως άνω επιτροπές.

ΘΕΜΑ 16ο ΗΔ  
Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της ένωσης πολιτισμικών δραστηριοτήτων « Ν. ΚΑΡΟΥΖΟΣ » και διάθεσης σχετικής πίστωσης.  Εγκρίθηκε η συμμετοχή και η διάθεση πίστωσης .

ΘΕΜΑ 17ο  ΗΔ
Περί αντικατάστασης μελών επιτροπών .  Αντικαταστάθηκε μέλος στη γνωμοδοτική επιτροπή ΕΚΠΟΤΑ.

ΘΕΜΑ 18ο  ΗΔ
Περί έγκρισης μελέτης έργου: « Τσιμεντοστρώσεις Δ. Ναυπλιέων » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .  Εγκρίθηκε η μελέτη του έργου και καθορίστηκε ο τρόπος εκτέλεσής του .

ΘΕΜΑ 19ο ΗΔ
Περί έγκρισης μελέτης έργου: « Απομάκρυνση Οργάνων παιδικών χαρών ». Εγκρίθηκε η μελέτη του έργου .

ΘΕΜΑ 20ο ΗΔ
Περί έγκρισης τεχν. περιγραφής του έργου: « προστασία πρανούς γηπέδου Τολού ».  Εγκρίθηκε η μελέτη του έργου .

ΘΕΜΑ 21ο ΗΔ
Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον GJOLENA IDRIZ του RUSHAN  Εγκρίθηκε η χορήγηση της σχετικής άδειας.

ΘΕΜΑ 22ο ΗΔ
Περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων , Νομικού Προσώπου του και της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης ΚΟΜΕΞ Α.Ε . Εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων ,του ΑΣ Βέροιας VENUS GROWERS, της ΑΕΣ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΣ Α.Ε και του ΝΠΔΔ ΔΟΚΟΙΠΑΝ .Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης αποτελεί η χορήγηση τυποποιημένου φυσικού χυμού σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και σχολεία στο Δήμο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ