V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΚΚΕ Αργολίδας: Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ

ΚΚΕ Αργολίδας: Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ
 Οι απόγονοι του Γκέμπελς, οπαδοί του Χίτλερ, του Μεταξά, του Παπαδόπουλου, του Μανιαδάκη, του Μάλλιου, κάνουν προσπάθεια να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια. Ο λαός όμως έχει μνήμη και η προσπάθεια αυτή θα πέσει στο κενό!

Το ΚΚΕ έχει με σαφήνεια τοποθετηθεί για το χαρακτήρα και το ρόλο της Χρυσής Αυγής, ως ναζιστικής, φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης, που με τη δράση της προωθεί βαθιά αντιδραστικές ιδέες και θέσεις, όπως το ρατσισμό και το φυλετισμό και είναι βαθιά αντικομουνιστική. Η Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί εργαζόμενους ,Έλληνες και μετανάστες, το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Η Χρυσή Αυγή, είναι «μπράβοι» των μεγαλοαφεντικών, που επιτίθενται - δολοφονούν όποιον σηκώσει το κεφάλι ενάντια στο βάρβαρο σύστημα, που καθημερινά «πίνει το αίμα» του λαού διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή!

Η ιστορική πείρα έχει αποδείξει ότι τα ναζιστικά μορφώματα, όπως η ΧΑ, είναι παιδιά του καπιταλισμού, το μακρύ χέρι του κεφαλαίου. Υπερασπίζονται την καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ιδιαίτερα, σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, φτώχειας, ανεργίας και φθοράς των αστικών κυβερνητικών κομμάτων, η αστική τάξη αξιοποιεί πολλαπλά τα ναζιστικά κόμματα, ως προκεχωρημένα φυλάκια εξυπηρέτησης των συμφερόντων της.

Να θυμίσουμε για άλλη μια φορά , αμέσως μετά την υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας το Φλεβάρη του 1945, ξέσπασε σε βάρος ΕΑΜιτων , του ΚΚΕ, των οικογενειών τους, ένα κλίμα διώξεων και βίας από δυνάμεις κρούσης, παρακρατικοί ένοπλοι σχηματισμοί οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό απαρτίζονταν από πρώην μέλη των Ταγμάτων Ασφαλείας (πρόγονοι των σημερινών Χρυσαυγιτων). Οι πράξεις βίας συμπεριλάμβαναν ακόμα και αποκεφαλισμούς Κομμουνιστών και όχι μόνο, και μεταφορά των κομμένων κεφαλών από πόλη σε πόλη ή από χωρίο σε χωριό για "παραδειγματισμό" αλλά και για να εισπραχθούν τα χρήματα από επικηρύξεις. Τα θύματα τους ένα χρόνο μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας είναι:

• Φόνοι: 1289
• Τραυματισμοί: 6671
• Συλλήψεις: 34931
• Βασανισμοί: 31632
• Λεηλασίες-καταστροφές: 18767
• Καταστροφές γραφείων: 677
• Απόπειρες φόνων: 509
• Βιασμοί γυναικών: 165

Το ΚΚΕ καλεί λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ. Γιατί: «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

Τ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ