V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Κράμπα στη θάλασσα; Οι κινήσεις που θα σε σώσουν

Κράμπα στη θάλασσα; Οι κινήσεις που θα σε σώσουν
 Οι κράμπες είναι αθώες στην πλειονότητά τους αν όμως επιμένουν για μεγάλο διάστημα, πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό. Τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή η θερμοκρασία που »χτυπά» κόκκινο επηρεάζει τηνομαλή κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να παθαίνουμε συχνότερακράμπες.

Ο ιδρώτας, η απώλεια υγρών, ασβεστίου και καλίου και η έντονη ζέστη έχουν ως αποτέλεσμα την μη ομαλή κυκλοφορία του αίματος που μεταφράζεται στις γνωστές σε όλους μας κράμπες.

Οι κράμπες συμβαίνουν ξαφνικά και εκτός από τον έντονο πόνο που προκαλούν, δεν επιτρέπουν στους μύες, που έχουν προσβληθεί να λειτουργήσουν κανονικά.
Στην περίπτωση που πάθετε κράμπα μέσα στο νερό, πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα και με ψυχραιμία προκειμένου να μην θέσετε τη ζωή σας σε κίνδυνο.
Συνήθως οι κράμπες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της κολύμβησης εμφανίζονται εξαιτίας του έντονου ρυθμού και οφείλονται στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι μύες.

Πώς θα τις αντιμετωπίσετε;


Κρατήσετε την ψυχραιμία σας όσο και αν ακούγεται δύσκολο
Γυρίστε ανάσκελα και προσπαθήστε με τα δάχτυλα του χαλαρού σας ποδιού να τεντώσετε το πόδι που έχει πάθει την κράμπα, πιέζοντάς το στην περιοχή των δαχτύλων.
Προσπαθήστε κολυμπώντας αργά να βγείτε προς την ακτή, σε ύπτιο στυλ.
Πιείτε πολύ νερό για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ