ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Λευτέρης Κοκκαλάς: Πρέπει να είμαστε και οι ίδιοι συνεπείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. |
Λευτέρης Κοκκαλάς: Πρέπει να είμαστε και οι ίδιοι συνεπείς
 Συνεπείς με την ενημέρωση και με την αέναη προσπάθεια να γίνουν καλύτεροι θα πρέπει να είναι οι προπονητές, σύμφωνα με τον Λευτέρη Κοκκαλά. Ο τεχνικός του Ναυπλίου 2010, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, αναφέρθηκε τόσο στη νέα πρόκληση της καριέρας του όσο και στη συνέπεια στην επιμόρφωση που πρέπει να έχουν οι προπονητές. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για τα χιλιόμετρα που έκανε ακόμα μία φορά, προκειμένου να παρακολουθήσει τα φετινά σεμινάρια του ΣΕΠΚ:«Σε αντίθεση με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου, όταν πέσαμε στα μπλόκα των αγροτών και καθυστερήσαμε, αυτή τη φορά ήρθαμε χωρίς εμπόδια. Είμαστε παρόντες γιατί η επιμόρφωση παίζει τον πρώτο και σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός προπονητή».

Για τη σημασία της επιμόρφωσης στους προπονητές: «Όταν ζητάμε συνέπεια από τους αθλητές δεν γίνεται να μην είμαστε εμείς οι ίδιοι συνεπείς με την ενημέρωση και με την αέναη προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι. Επιβάλλεται να είμαστε μέσα στις εξελίξεις και στα όσα γίνονται στο μπάσκετ, ούτως ώστε να μπορούμε να ανταποδώσουμε αυτά που πρέπει στους αθλητές μας».

Για τη νέα προσπάθεια που κάνει με την ομάδα του Ναυπλίου 2010: «Ξεκινάμε κάτι από την αρχή με νέους κανόνες, «καινούρια» πρέπει και «θέλω». Ελπίζουμε όλη αυτή η προσπάθεια να μας βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα, έχοντας έναν διπλό στόχο. Από τη μία πλευρά θα επιδιώξουμε να εξελίξουμε τα νέα παιδιά μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια κι από την άλλη θέλουμε να αναβαθμίσουμε το μπάσκετ της περιοχής μας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να καταφέρουμε να προσομοιάσουμε το μπάσκετ υψηλού επιπέδου σε μια απομακρυσμένη από την Αθήνα περιοχή».

Πηγή:superbasket.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ