ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Νεκρός βρέθηκε χθες σε γεωργική έκταση του τοπικού Διαμερίσματος Βρεσθένων Λακωνίας ηλικιωμένος Άνδρας. Τον εντόπισαν υπάλληλοι του Δήμου Σπάρτης που πήγαν για εργασίες στην περιοχή. Προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

-Το 2ο τουρνουά BeachSoccer διοργανώνει ο Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στις 27 Ιουλίου κάτω από την κεντρική πλατεία Παραλίου Άστρους. Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 24 Ιουλίου.

-Tο "ORANGEFESTIVAL", πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στον νομό Λακωνίας, από τις 15 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι.

-Στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων για τον μουσικό διαγωνισμό στα Λαγκάδια Γορτυνίας, την Παρασκευή, 23 Ιουλίου, πρόκειται να γίνει μία εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

-Αρχίζουν σήμερα, Παρασκευή, 22 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις για τηναπελευθέρωση της Μονεμβασιάς. Οι διοργανωτές του εορτασμού, έχουν ετοιμάσει διάφορα δρώμενα. Θα γίνει πυρπόληση τουρκικής γαλέτας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και την Ελένη Πέτα, ενώ θα λάβει χώρα και έκθεση με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Οι διήμερες εκδηλώσεις θα κλείσουν με καύση πυροτεχνημάτων.

-Μία σπουδαία συναυλία θα δοθεί στη Σπάρτη, τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016. Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Σαινοπουλείου Αμφιθεάτρου, η μοναδική Νατάσα Μποφίλιου, θα βρεθεί στη Σπάρτη.

-Συναυλίες, προβολές ταινιών και Video Art, περιβαλλοντικά δρώμενα, εργαστήρια δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, παραστάσεις δρόμου, εκθέσεις και τουρνουά μπάσκετ περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 9ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας που θα διεξαχθεί από 28 έως 31 Ιουλίου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, μετά από ένα «διάλειμμα» ενός χρόνου που το Φεστιβάλ δεν πραγματοποιήθηκε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ