V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Με την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου που στεγάζεται μέχρι σήμερα,στηρίζει εμπράκτως την λειτουργία του Πολεμικού μουσείου ο Δήμος Τρίπολης. Επίσης ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παυλής αναγνωρίζοντας την προσφορά του Πολεμικού Μουσείου, ανακοίνωσε την πρόθεση του σε συνεργασία με την Διοίκηση του Μουσείου, να πραγματοποιηθούν στο μέλλον δράσεις, όπως θεματικές εκθέσεις, διαδραστικά προγράμματα ιστορικής αναδρομής αλλά και εκδηλώσεις του Δήμου στα πλαίσια καθιερωμένων εορτασμών, με στόχο την ανάδειξη και καθιέρωση του στην συνείδηση των δημοτών.

-Την ανάγκη στελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Μεσσηνίας με προσωπικό, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, με αφορμή τον τραυματισμό συναδέλφου τους στις04/07/2016 στo Δώριο, όταν εκείνος επιλήφθηκε μόνος του, περιστατικό απόπειρας κλοπής.

-Εγκρίθηκε απ' το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις μεικτές ομάδες μηχανημάτων ανασυγκρότησης, η αποστολή μηχανημάτων στην Αρκαδία, με σκοπό να συνδράμουν και αυτά στην αποκατάσταση των υποδομών της περιοχής, που επλήγη απ' την πρόσφατη θεομηνία.

-Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Τρίαθλο Ευρώτα» που διεξήχθη στην παραλία Τρίνησα την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 από τον Α.Π.Σ. «Καλλισθένης» και με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ευρώτα «Νικηφόρος Βρεττάκος» και της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας. Η συμμετοχή αθλητών και αθλούμενων υπήρξε μεγάλη, ενώ η διοργάνωση ήταν άρτια.

-Στις 25 Αυγούστου στην πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο προς τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας κι ακόμα πιο πάνω στο θεϊκό οροπέδιο της Ζήρειας, στα 1.550μ. υψόμετρο, για γίνει το πιο high και ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού! Μια μαραθώνια non stop μουσική γιορτή με τρεις σκηνές, open, in και after, από νωρίς το μεσημέρι έως νωρίς το …πρωί και πάλι και πάλι.. με φανταστικές μπάντες και παραγωγούς, με μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες, φιλική για όλες τις ηλικίες. Στις 25, 26 και 27 Αυγούστου στο φιλόξενο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας. Είσοδος, κατασκήνωση, μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες, όλα ελεύθερα!

-Από 10 έως 13 Αυγούστου, πρόκειται να διεξαχθεί φέτος το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας. Ο Δήμος της Τρίπολης, συμμετέχει στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκεί, με ένα ποσό της τάξεως των 1.500 ευρώ. Στις εκδηλώσεις θα βρεθεί για συναυλία και ο σπουδαίος Μανώλης Μητσιάς.

-Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το βράδυ, στη Σπάρτη, όταν άγνωστοι δράστες με την χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν ηλικιωμένη Ελληνίδα και της αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

-Σε προκήρυξη πανελληνίου, ανοιχτού, φοιτητικού, αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με θέμα τον «επανασχεδιασμό της βάσης του αγάλματος και του χώρου των οστών του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία ΄Άρεως«, θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος της Τρίπολης.

-

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ