V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης θα επισκεφθείαύριο Πέμπτη 8/7 το Δήμο Μεγαλόπολης και θα συζητήσει με τον δήμαρχο Διονύση Παπαδόπουλο για τα μέτρα που θα ληφθούν για αποκατάσταση των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

-Το Φεστιβάλ «Μελιτζάζ 2016» θα γίνει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας από σήμερα έως την Κυριακή 10 Ιουλίου. Ανοίγουν αρχοντικά, Πυργόσπιτα 200 ετών και οι επισκέπτες περιδιαβαίνουν τις γειτονιές της πόλης. Το σημαντικότερο είναι ότι ο επισκέπτης θα δοκιμάσει την Τσακώνικη κουζίνα με γεύσεις από το ευλογημένο προϊόν της μελιτζάνας.

-«Η κυβέρνηση και η διοίκηση του ΕΛΓΑ συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν, αντί να απαντήσουν στα ερωτήματα και επιτέλους να αναλάβουν δράση, μας φορτώνουν με υποσχέσεις και λόγια παρηγοριάς» επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αρκαδίας.

-Ανέλαβε απο χθες και επισήμως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας, μετά από 16 χρόνια (από την τελευταία φορά της δραστηριοποίησής του στα διοικητικά), ο επιχειρηματίας Σταύρος Παπαδόπουλος.

-Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ευρώτα ενημερώνει τους πολίτες ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα για την καταστολή πυρκαγιών ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, ενώ έχει λάβει τα σχετικά μέτρα πρόληψης. Σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της αντιπυρικής πολιτικής διαδραματίζει ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός του Δήμου Ευρώτα, ο οποίος έχει ενεργό δράση και βρίσκεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου Κορινθίας “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” σας προσκαλεί στο 21ο πολιτιστικό καλοκαίρι “ΤΣΙΡΤΣΕΙΑ 2016”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου στο χωριό μας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ