ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:47:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κότρωνα Λακωνίας, γνωστός δικηγόρος, 78 ετών, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στην θάλασσα. Ύστερα από επιχείρηση των αρμόδιων υπηρεσιών, το σώμα του άτυχου άνδρα, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

-Δεν συζητήθηκε το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα που αφορούσε τοπανηγύρι της Τεγέας, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, αποσύρθηκε και θα επανέλθει στο επόμενο, ώστε όλες οι παρατάξεις να ενημερωθούν για τα έγγραφα της αλληλογραφίας του Δήμου με τον Τεγεατικό και το Υπουργείο.

-Πυρκαγιά ξέσπασε χθες, περίπου στις 13:50 το μεσημέρι, στο Παρόρι του Δήμου Σπάρτης.  Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης με 4 άνδρες και κατάφεραν την πλήρη κατάσβεσή της. Από τη φωτιά κάηκαν 300 τ.μ. με ξερά χόρτα ενώ δεν σημειωθήκαν καθόλου ζημιές στα γύρω δέντρα.

-Συνεδριάζει εκτάκτως, στις 3,30 το μεσημέρι, σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, όπου και θα εξεταστούν διάφορα οικονομικά θέματα.

-Σε διαβούλευση βρίσκεται-σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Τρίπολης-η διαδικασία για έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα προσδιορίζει τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για αυτούς που επλήγησαν απ’ την θεομηνία της 25ης Ιουνίου.

-Ξεκίνησε με ειδική τελετή στο αμφιθέατρο «Ν. Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στην Καλαμάτα, το «Θερινό Σχολείο» για νέους ομογενείς. Το Σχολείο, που λειτουργεί φέτος για ενδέκατη χρονιά, συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Φιλολογίας της πανεπιστημιακής σχολής της Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής – Καναδά, με σκοπό κυρίως την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας (γραπτός και προφορικός λόγος), τη γνωριμία των φοιτητών με την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό, τη κοινωνικοποίηση των νέων σε αμιγές ελληνικό περιβάλλον και την ενίσχυση της ελληνικής τους συνείδησης. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ