ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Μια νεαρή φώκια βρέθηκε χθες σε παραλία του Κορινθιακού Κόλπου σε προχωρημένη αποσύνθεση. Το άτυχο θηλαστικό εντοπίστηκε από λουόμενους.

-Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 4.00 το απόγευμα, θα συνεδριάσει στο Επιμελητήριο Κορινθίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

- Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου, αγωνιστής και υπερασπιστής των δικαιωμάτων των εργαζομένων Γιάννης Γκίκας σε ηλικία 46 ετών.

-Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι, ερχόμενος από Καλαμάτα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάρκος Μπόλαρης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε συζήτηση-σύσκεψη με τους υπευθύνους της Δημοτικής Αρχής, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή, μετά και τις ζημιές που έφερε η πρόσφατη κακοκαιρία. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε (αποδείχθηκε ότι ήταν γνώστης όλων των θεμάτων) για τις ζημιές στον αστικό ιστό της πόλης, αλλά και για τις καταστροφές που έγιναν στην αγροτική παραγωγή.

-Eπίσημες ανακοινώσεις για την σύλληψη ενός έλληνα και μίας ρουμάνας στην Καλαμάτα που κατηγορούνται για εξαπάτηση ηλικιωμένων, έκανε η αστυνομία. Οι δύο συλληφθέντες ένας άνδρας 47 ετών και μία 36χρονη, κατηγορούνται πως εξαπατούσαν ηλικιωμένους και υποκρινόμενοι είτε τους εφοριακούς είτε τους λογιστές κ.λπ κατάφερναν να τους αποσπάσουν χρήματα ή (και) κοσμήματα.

-Την υπέροχη φωνή και τις μελωδίες της Αρετής Κετιμέ θα απολαύσει το κοινό της Μεσσηνίας στην μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώνει ο Χορευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας «Εν χορώ», την Κυριακή στις 9 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ