ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα του Γιάννη Γκιόλα προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. | |
Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα του Γιάννη Γκίολα προς τον διευθύνοντα σύμβουλο  της Τράπεζας Πειραιώς (βίντεο)
 Κατά τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα οι πρακτικές της δανειοδότησης της Τράπεζας προς τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τον ANT1 ήσαν αντίθετες προς τον κανονισμό πιστοδοτήσεων και την πρακτική που ακολουθούσε η Τράπεζα.


Με καθημερινές συνεδριάσεις συνεχίζει το έργο της η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, στις διασφαλίσεις που υπήρξαν ( ή όχι..) καθώς και σε άλλα θέματα έθεσε το μέλος της επιτροπής , βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Πουλόπουλο ο οποίος κατέθεσε, ως μάρτυρας, στη συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου.

Ο κ. Γκιόλας απηύθυνε στο μάρτυρα πολλές ερωτήσεις σε σχέση με το δανεισμό δεκάδων εκατομμυρίων του ΑΝΤ1,εν μέσω κρίσης μάλιστα, αν υπήρξαν οι αναγκαίες εξασφαλίσεις για την Τράπεζα, τι γίνεται με την καταβολή των δόσεων και πως θα αποπληρωθεί το δάνειο σε περίπτωση που ο εν λόγω σταθμός δεν πάρει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας

Περισσότερα στο βίντεο παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ