V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας
  Από τον Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, με αφορμή τις ανακοινώσεις συνεργασίας προπονητών, από ομάδες της Α’ κατηγορίας Αργολίδας, γίνονται γνωστά τα εξής: 

1) Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Αργολίδας, που αφορά την αγωνιστική περίοδο 2016-17, οι προπονητές οι οποίοι θα απασχολούνται στις ομάδες της Α1, πρέπει να είναι οπωσδήποτε, κάτοχοι διπλώματος της ΕΠΟ. (UEFA C, UEFA B, UEFA A). 

2) Εξαιρούνται της παραπάνω υποχρέωσης, όσοι είναι ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας και έχει εγκριθεί η αίτησή τους, για την παρακολούθηση της σχολής της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στις αρχές Δεκέμβρη του 2016, οι οποίοι και θα αποκτήσουν το δίπλωμά τους. (UEFA C) 

3) Οποιοσδήποτε άλλος που δεν έχει τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν μπορεί να αναγράφεται ως «Προπονητής», ούτε και να δίνει οδηγίες κατά την διάρκεια του αγώνα. 

4) Ο Σύνδεσμος προπονητών Αργολίδας, σε μια προσπάθεια να προστατευθεί το εργασιακό δικαίωμα των μελών του αλλά και αποσκοπώντας σε μια ακόμη καλύτερη συνεργασία με τα σωματεία, ενημερώνει εγκαίρως άπαντες, ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο, προς την κατεύθυνση αυτή, διεκδικώντας την άνοδο του επιπέδου του ποδοσφαίρου στο νομό μας και την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών, προς το άθλημα που υπηρετούμε όλοι. 

Ο Προεδρος 
Μητροσύλης Νίκος 

Ο Γραμματέας 
Νενεκούμης Ιωάννης
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ