ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο Ναύπλιο για την εκδήλωση της ΛΥΣΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. |
Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο Ναύπλιο για την εκδήλωση της ΛΥΣΗΣ
 Στο όμορφο Ναύπλιο βρέθηκε το Ινστιτούτο Μελετών ΛΥΣΗ, όπου με οδηγό την ΑΛΗΘΕΙΑ οργάνωσε μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση. Και πραγματικά ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις της ΛΥΣΗΣ είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένες… 
Το σκηνικό λοιπόν είναι ίδιο και στην νέα εκδήλωση της ΛΥΣΗΣ, καθώς πλήθος κόσμου έχει σπεύσει από νωρίς στο Βουλευτικό του Ναυπλίου
Ο κυριότερος άξονας της συζήτησης, είναι ο πρωτογενής τομέας, καθώς και το πως η Ελλάδα με μια δυνατή συμμαχία με την Ρωσία μπορεί να βγει από τον κυκεώνα προβλημάτων στον οποίο την έχουν σπρώξει οι εκάστοτε κυβερνώντες.
Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε αποκαλύπτουν ακριβώς αυτό που σας αναφέραμε, δηλαδή πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και συγκινητική. Οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της ΛΥΣΗΣ, η οποία παλεύει για να φέρει ουσιαστικές προτάσεις για την Ελλάδα, κάνοντας την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Η ΛΥΣΗ λοιπόν για την έξοδο από το ΑΔΙΕΞΟΔΟ που έχουμε βρεθεί, θα έρθει από την συμμαχία με την Μόσχα, φυσικά με όρους και εγγυήσεις που ευνοούν την χώρα μας και ΜΟΝΟ!

Αυτό είναι ουσιαστικά και το νόημα για το τι θα σημαίνει η γέννηση ενός φιλορωσικού, και πρωτίστωςΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κινήματος εφόσον η χώρα μας μπορεί να ωφεληθεί άμεσα από την στροφή προς μια στενότερη σχέση με τον Ηγέτη της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ