ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αργολίδα: Ξεκίνησε το Κάμπινγκ των Αναιρέσεων στο Δρέπανο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Ξεκίνησε το Κάμπινγκ των Αναιρέσεων στο Δρέπανο
 Ξεκίνησε το Σάββατο η προσέλευση στο φετινό Κάμπινγκ των Αναιρέσεων στο Δρέπανο, στο κάμπινγκ Πλάκα Μπιτς. Εκατοντάδες νέοι έδωσαν και φέτος το παρών στη μεγάλη εκδήλωση της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση που έχει γίνει θεσμός, καθώς δίνει τη δυνατότητα φθηνών και ποιοτικών διακοπών για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, μέσα σε ένα πλαίσιο συλλογικής οργά­νωσης των διακοπών. 

Σήμερα, Κυριακή, πραγματοποιείται η ιδρυτική συνέλευση του Κάμπινγκ Αναιρέσεις, ενώ αύριο Δευτέρα ακολουθεί η πρώτη βραδιά θερινού σινεμά. 

Την 1 Αυγούστου θα γίνει και η πρώ­τη πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ευρωσκεπτικισμός: Πολιτικά ρεύμα­τα και ο ρόλος της Επαναστατικής Αριστεράς» και βέβαια θα ακολου­θήσει συναυλία με τους Anser, Βέβηλος ft Dj Magnum και τους Βαβυ­λώνα. 

Η δεύτερη πολιτική εκδήλωση της διοργάνωσης θα γίνει στις 3 Αυγούστου με θέμα «η κομμουνιστική πρωτοπορία και οργάνωση. Η αναγκαιότητα μιας σύγχρονης κομμουνιστικής αφήγησης και πο­λιτικής». Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας κάτω από τα αστέρια. 

Στις 4 Αυγούστου θα γίνει αφιέρωμα στα 60 χρόνια από τον θάνατο του Μπέρτολντ Μπρεχτ και θα ακολουθήσει προβολή κινηματογραφικής ταινίας. 

Στις 5 Αυγούστου προγραμματίζεται νέα συνέλευση του κά­μπινγκ και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Space Soda Band, Deaf Radio και 1000 mods. 

Στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδρο­μή στο Ναύπλιο και ξενάγηση σε χώρους εργατικής μνήμης. Θα ακο­λουθήσει πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Καποδίστρια του Ναυ­πλίου, με θέμα «Για μια εργατική απάντηση στην κρίση, για την αντι­καπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για την υπόθεση της κομμου­νιστικής απελευθέρωσης». 

Την τελευταία ημέρα του κάμπινγκ, στις 7 Αυγούστου θα γίνει συζήτηση με θέμα «Πάρτε απ’ τους βωμούς του παρελθόντος τη φλόγα, όχι τη στάχτη» και αφορμή τα 70 χρόνια από τον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Ακολουθεί το μεγά­λο πάρτυ της αποχώρησης, που θα γίνει στις 8 Αυγούστου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ