V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία η ομιλία του Νίκου Λυγερού «Σκάκι και έξυπνη παιδεία» στο Ναύπλιο

Με επιτυχία η ομιλία του Νίκου Λυγερού «Σκάκι και έξυπνη παιδεία» στο Ναύπλιο
 Το Σάββατο 16/7/2016 στο Βουλευτικό Ναυπλίου ο κ. Νίκος Λυγερός ανέπτυξε το θέμα: «Σκάκι και έξυπνη παιδεία». Ανέλυσε στο κοινό πως μέσα από το παιχνίδι ο εγκέφαλος μαθαίνει να λειτουργεί, να μετασχηματίζει στάσεις και να προσαρμόζεται στις συνθήκες.
Ο χειμαρρώδης κ. Νίκος Λυγερός εντυπωσίασε τους ακροατές του με τον γρήγορο και κατανοητό λόγο του.
Στην εκδήλωση αναγνώστηκε το μήνυμα του κ. Γιάννη Γκιόλα Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας και παραβρέθηκε η κα Σόνια Ταντάρου Κρίγγου Πολιτευτής Ν.Δ. Αργολίδας.
Η κα Φωτεινή Προύντζου μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου του Ιδρύματος π. Ραφαήλ Βουγιούκα που λόγω του σχήματός του είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. 
Το καλωσόρισμα και το βιογραφικού του κ. Νίκου Λυγερού ανάγνωσε ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Παλαμήδης κ. Σπαντιδέας. 
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από το Σκακιστικό Σύλλογο Ναυπλίου με τη φροντίδα του Ιδρύματος Γεωργία Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης» σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων ΔΟΠΠΑΤ.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ανανέωση της συνάντησης των συλλόγων και φορέων με τον κ. Νίκο Λυγερό στην πλατεία Συντάγματος 25 Σεπτεμβρίου 2016 με μεγάλες σκακιέρες και βιωματικό σκάκι.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ