V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Μόνος του βγήκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και έπεσε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, ένας48χρονος άνδρας. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε στο νερό, ο άνδρας αφού κατάφερε να βγει μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.


- Προκηρύχθηκε ο 43ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Δημοτικού τραγουδιού και μουσικής. Θα γίνει στην Αγία Παρασκευή Λαγγαδίων Αρκαδίας το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ.

- Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων συνελήφθη στη Σκάλα Λακωνίας 24χρονος Πακιστανός γιατί είχε στην κατοχή του 2.198 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

- Τα οικονομικά και ασφαλιστικά προβλήματα των συνταξιούχων της ΔΕΗ θα συζητηθούν στη σύσκεψη που θα γίνει σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης στις 18:00 το απόγευμα.

- Ημερίδα για την διάβρωση των ακτών στην Β. Πελοπόννησο θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λόγγου Αιγίου.

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στην αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Μαρινόπουλος θα γίνει σήμερα στις 19:30 το απόγευμα στο κατάστημα της Κορίνθου.

- Το 5ο Μουσικό χοροστάσιο με την επωνυμία «Πέτρος ο Πελοποννήσιος» θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου στο Ξηροκάμπι Λακωνίας
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ