ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Οι ειδήσεις της ημέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. |
Οι ειδήσεις της ημέρας
-Το "πράσινο φως" έδωσαν οι θεσμοί στη δέσμη μέτρων που έχει επεξεργαστεί η Τράπεζα της Ελλάδος για την χαλάρωση των capital controls. Νωρίτερα σήμερα ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας έστειλε το σχετικό αίτημα στην ΕΚΤ και η οποία θα εγκρίνει και τυπικά την χαλάρωση των κεφαλαιακών περιορισμών την ερχόμενη Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΚΤ.

- Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Κατά τη συνομιλία τους, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε στον Τούρκο ομόλογό του την στήριξη της Ελλάδας στη δημοκρατία, τη συνταγματική νομιμότητα και την εκλεγμένη κυβέρνηση στην Τουρκία.

-Ανεξέλεγκτη φωτιά μαίνεται στο Σελάκανο Ιεράπετρας από το βράδυ της Δευτέρας με ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Μάλιστα, αυτή την ώρα στις φλόγες έχει παραδοθεί το δάσος που βρίσκεται στην περιοχή.

- Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συναντώνται  στις Βρυξέλλες αναμένεται να προτρέψουν τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν να σεβαστεί το νόμο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην αντιμετώπιση των ηττημένων πραξικοπηματιών.

- "Δεν θα αγνοήσουμε αυτό το αίτημα" δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος σε πλήθος που φώναζε υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής.

- Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίον κατηγορεί ο πρόεδρος Ερντογάν ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, δήλωσε ότι θα υπακούσει σε μια ενδεχόμενη απόφαση έκδοσής του από τις αμερικανικές αρχές, επανέλαβε ωστόσο ότι ο ίδιος ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους οργάνωσε το πραξικόπημα.

- Επίθεση στη δεξιά και αριστερή συντήρηση «που υπονόμευσε και υπονομεύει κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ανάγκη η χώρα για να βγει από την κρίση» εξαπέλυσε σε ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου.

- Ακινητοποιημένα έως την Τετάρτη τα τρένα και ο προαστιακός. Τα σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη.

-Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην ανατολική Ιαπωνία, αλλά δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, ούτε υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για την πρόκληση ζημιών.

- Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους Α330 της Hawaiian Airlines στο αεροδρόμιο Χανέντα στο Τόκιο, εξαιτίας διαρροής λαδιού που διαπίστωσε ο κυβερνήτης.

-Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν όταν τους πυροβόλησαν στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνας. "Αυτές οι επιθέσεις είναι έργο δειλών ανθρώπων" είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

- Πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής. Υπενθυμίζεται ότι χρυσά μετάλλια έχουν κατακτήσει ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης στο μήκος, ενώ η Δέσποινα Μαλταμπέ κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό του ύψους και ο Αντώνης Μέρλος πήρε το ασημένιο στο ύψος.

- Γενικά αίθριος ο καιρός. Από 17 έως 33 βαθμούς η θερμοκρασία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ