V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Ακόμα μια νεκρή καρέτα- καρέτα βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή στην παραλία «Νερατζιώνας» της Νεάπολης Βοϊων Λακωνίας.


-Εξαρθρώθηκε μετά από ενδελεχή και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας εγκληματική ομάδα που ενέχεται σε διακίνηση ναρκωτικών στην Πελοπόννησο, την Αττική και την Αρτα. Συνελλήφθησαν εννέα άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα. Με την σχηματισθείσα εις βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγούνται στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

-Ένα από τα χαρακτηριστικότερα πρόσωπα του ρεμπέτικου τραγουδιού, ο Κώστας Τσιατάς γεννημένος στα Τρόπαια Αρκαδίας πριν από 67 χρόνια,«έφυγε» από τη ζωή. Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι Κωτσαρίκος, εργάτης του τραγουδιού και λάτρης του ρεμπέτικου, έπιανε ευλαβικά τον μπαγλαμά και έσκυβε από πάνω του με προσοχή χειρουργού. Είχε συνοδεύσει τη Ρόζα Εσκενάζυ στην τελευταία της εμφάνιση στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 1977 καθώς και εμβληματικά πρόσωπα του ρεμπέτικου, Γκόγκο ή Μπαγιαντέρα, τον Σπύρο Καλφόπουλο, Γιάννη Μωραΐτη, Μπάμπη Γκολέ.

-Συνελήφθη εχθές το βράδυ 26 χρονος πορτοφολάς στη Σπάρτη απο ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ).

-Αρχίζει και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου το πρόγραμμα υποβρυχίων ξεναγήσεων, στον βυθισμένο οικισμό Παυλοπέτρι Λακωνίας, απέναντι από την Ελαφόνησο. Την διοργάνωση έχουν αναλάβει, ο Δήμος Ελαφονήσου και η Εφορεία εναλίων αρχαιοτήτων. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις για παιδιά 7 έως 15 ετών. Αύριο θα ξεναγηθούν ενήλικες και το Σάββατο οι ξεναγήσεις θα γίνουν στα αγγλικά με ομάδα 30 ατόμων.

-Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την πρόσληψη 680 μόνιμων εργαζομένων. Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχει μόνο μία θέση γραμματέα στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.

-Με την παρουσία περιορισμένου αριθμού θεατών θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου η αριστοφανική κωμωδία στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης σύμφωνα με την άδεια που έχει δοθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων για λόγους προστασίας του μνημείου και επειδή οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται σε εξέλιξη.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ