ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Ορκίστηκε η νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Δήμητρα Καλομοίρη. Η τελετή έγινε ενώπιον του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Η κ. Καλομοίρη, διαθέτει εμπειρία, αφού έχει διατελέσει διοικήτρια στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλα εκείνα τα θέματα που εκκρεμούν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

-Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο δραστήριος Όμιλος Αντισφαίρισης Βατίκων,διοργάνωσε το ανοιχτό τουρνουά αντισφαίρισης, απ’ τις 30 Ιουλίου έως και τις 13 Αυγούστου, στη Νεάπολη Λακωνίας.

- Με σύνθημα «δίνεις αίμα, δίνεις ζωή», θα πραγματοποιηθεί αύριο, εθελοντική αιμοδοσία στην Ευαγγελίστρια της Νεμέας Κορινθίας, απ’ τις 4 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ.

-Oλοκληρώθηκε από το αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η μελέτη για την κατασκευή του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας. Η μελέτη θα υποβληθεί για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο  και θα αποσταλεί για έγκριση και χρηματοδότηση κατασκευής, μέσω ΕΣΠΑ. Το κόστος κατασκευής, στο χώρο του Δημοτικού Φυτωρίου, στην αρχή της εθνικής οδού προς Σπάρτη, ανέρχεται περίπου σε 1 εκατ. ευρώ.

-Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου, 52χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

-Την Τετάρτη 17 Αυγούστου το συγκρότημα Χοές θα πραγματοποιήσει ένα full band live στον ξεχωριστό χώρο κάτω από την κεντρική εκκλησία της Μαγούλας στη Λακωνία.

-'Ένα νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες από ιδιώτη στην παραλία Κορίνθου σε στάδιο αποσύνθεσης, ολικού μήκους 1,50 μέτρου. Από την Λιμενική Αρχή Κορίνθου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική ταφή του άτυχου δελφινιού.


-Την «Παιδική Γιορτή Καραβά» διοργανώνει για έβδομη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά στον οικείο οικισμό του Δήμου Σπάρτης την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016. Η δημοφιλής εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του χωριού και θα περιλαμβάνει παιδικά παιχνίδια, παράσταση Καραγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο του Άθω Δανέλλη, παράσταση μαριονέτας από τον Francisco Brito και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ