V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ναύπλιο: Ξεκινάει σήμερα το μεγάλο πολιτιστικό διήμερο παραδοσιακών χορών στην Καραθώνα (βίντεο)

 Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων σήμερα 12 και αύριο 13 Αυγούστου στην παραλία Καραθώνας.

Χθες το απόγευμα διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης ενώ ο χώρος που θα φιλοξενήσει την πραγματικά μεγάλη αυτή γιορτή είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει την παραλία της Καραθώνας. Να τόνίσουμε πως η είσοδος είναι 2€ με δωρεάν παγωτό και νερό, ενώ το σουβλάκι θα πωλείται 1€ και η μπύρα 1,5€
Σήμερα πρώτη μέρα της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με 50μελή αποστολή, το συγκρότημα Κρητικών χορών Κυριακάκης " Ερωτόκριτος", η σχολή χορού Κατσίκης από την Πάτρα,  το Λυκειο Ελληνίδων Άργους και οι Φίλοι του ΠΛΙ από το Ναύπλιο.
Το συγκρότημα της  Εύξεινου Λέσχης Βέροιας συναντήσαμε χθες μαζί με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας Ραφαήλ Μπραρού στον χώρο της εκδήλωσης και μας μίλησαν για το τι θα δούμε σήμερα πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ