ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Αργολίδα: Με επιτυχία έκλεισε το διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Με επιτυχία έκλεισε το διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Ναύπλιο (βίντεο)
Με μεγάλη επιτυχία έληξε χθες Σάββατο 13 Αυγούστου το μεγάλο διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο.

Την δεύτερη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ παραδοσιακά συγκροτήματα από όλη την Αργολίδα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε τον χώρο της εκδήλωσης.
Το Σάββατο δεύτερη μέρα του διήμερου φεστιβάλ οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τοπικές παραδοσιακές σχολές χορού όπως το Εργαστήρι Ελληνικού χορού, τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Μηδέας "Αλκμήνη", την Χορευτική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Ιρίων και φυσικά η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με 50μελή αποστολή, που έκανε και πάλι θεματική είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης με χορούς και τραγούδια του Πόντου, αναβιώνοντας το έθιμο του Κλειδωνα.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας κ. Ραφαήλ Μπαρού ευχαρίστησε τον κόσμο και τα συγκροτήματα, που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και παρακολούθησαν χορούς και παραδοσιακά δρώμενα από πολλές περιοχές της Ελλάδας, στηρίζοντας έτσι τις παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
Στη εκδήλωση αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα από τους διοργανωτές προς τους επικεφαλής των αποστολών των φιλοξενουμένων χορευτικών συγκροτημάτων, ενώ η βραδιά έκλεισε με χορούς με την συμμετοχή του κόσμου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ