V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Επαναλειτουργεί απο χθές η μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Κορίνθου με ανάπτυξη 4 κλινών κατ’ αρχήν και την προοπτική περαιτέρω αύξησης της δυναμικότητας σε μικρό χρονικό διάστημα.

-«Οι Γαμπροί για πούλημα» έρχονται απόψε Τρίτη 23 Αυγούστου στις 21.15 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης.

-Το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή θα γίνει αύριο Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Πάρκο Ευαγγελιστρίας στην Σπάρτη.

-Έντονο άρωμα πολιτισμού και τέχνης, θα έχουν φέτος οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου της Ένωσης Ισιωματαίων Καρυών Μεγαλόπολης που θα γίνουν το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου στο Ίσιωμα Καρυών Μεγαλόπολης.
-Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

-Έκθεση με έργα το Δημήτρη Ταλαγάνη με τίτλο Ελλήνων Ανάστασης εξ ερειπίων άρξασθαι θα φιλοξενήσει η αίθουσα τέχνης Κούρος στην Τρίπολη απο αύριο έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια θα κάνει αύριο στις 9.00 ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

-Σε ύφεση βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε αργά χθες το μεσημέρι στη θέση Σίνα, κοντά στο Αρχοντικό Γυθείου. Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε αεροσκάφη

-Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, ύστερα απο την Γενική Συνέλευση και τις αρχιαιρεσίες του συλλόγου.

-Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τονΑτρόμητο, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας που πραγματοποιεί. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 18:15.

-Ελεύθεροι έχουν αφεθεί από το περασμένο Σάββατο, οι 41 (που διαθέτουν "ροζ" κάρτα ως αιτούντες ασύλου αλλοδαπού), από τους συνολικά 67 μετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, νότια της νήσου Σαπιέντζα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ