V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους (βίντεο)

 Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία αναμένονται συμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί στο βορειοδυτικό Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ. Μικρή πτώση θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά.

Μακεδονία – Θράκη

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και πιθανόν πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος


Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και το Ιόνιο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος


Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα έντονα κυρίως στη θεσσαλικά. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και βορειά τοπικά 6 μποφόρ. Το πρωί η ένταση των ανέμων θα φθάσει πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ στην περιοχή των σποράάρων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες – Κρήτη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρου όμβρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση Τρίτη 09-08-2016


Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικούς όμβρους η καταιγίδες ισχυρές κατά διαστήματα. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους η καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πάντως τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με εξασθένηση. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ