ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ο Κιμουλιάτης ξεσπά: «Κοροϊδεύουν το Άργος & τον Παναργειακό…»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Ο Κιμουλιάτης ξεσπά: «Κοροϊδεύουν το Άργος & τον Παναργειακό…»
 Η άποψή του έχει πάντα μεγάλη βαρύτητα. Όταν μιλά για το Άργος και τον ιστορικό και δημοφιλή Παναργειακό, ο λόγος του είναι (πάντα) συμβόλαιο καθώς πρόκειται για ένα από τα ιερά διοικητικά ονόματα της σύγχρονης ιστορίας των θρυλικών «Λύκων» της Αργολικής συμπρωτεύουσας.

Αναφερόμαστε βέβαια με στο Κώστα Κιμουλιάτη, τον ηρωικό πρώην πρόεδρο και επί σειρά πολλών ετών διοικητικό παράγοντα των «πρασίνων» της Αργολίδας, οι οποίοι όμως φέτος το καλοκαίρι διανύουν μία μεγάλη και παρατεινόμενη δυστυχώς κρίση.

Και αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ο μεγάλος Κώστας Κιμουλιάτης, η ψυχή του Παναργειακού, δεν αντέχει άλλο και ξεσπά με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Sportstontoto.gr, στοχεύοντας βέβαια προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις:

«Δυστυχώς αποδείχθηκε πως κάποιοι κύριοι μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και παίζουν με τον Παναργειακό, το Άργος και την μεγάλη ιστορία της ομάδας μας. Λυπάμαι που το λέω αλλά από αυτούς τους κυρίους υπήρξε μεγάλη κοροϊδία προς τον Παναργειακό. Και αναφέρομαι στην πολυδιαφημισμένη ομάδα επιχειρηματιών που ήθελε λέει να πάρει την ομάδα και εδώ όλοι έκαναν, κάναμε πίσω, ξαφνικά χθες το βράδυ μέσω της Σωτηρίας Παπαδόπούλου (σημειώση sportstontoo.gr: δημοσιογράφου), μας έγινε γνωστό ότι αποσύρουν (!) το ενδιαφέρον τους. Μιλάμε τώρα για φοβερά πράγματα…».

Ποιοι όμως είναι αυτοί οι… πολύκροτοι επιχειρηματίες, που λένε και ξελένε συνέχεια πια όλο το καλοκαίρι για τον Παναργειακό; Ο Κώστας Κιμουλιάτης μας απαντά ως εξής:

«Γνωρίζουμε τα ονόματα τους, είναι από το Άργος, την Αθήνα και ένας από την Θεσσαλονίκη, όμως δεν θα ήθελα να τα πω τώρα. Ας τα πει καλύτερα η κ. Παπαδοπούλου, που τα γνωρίζει επίσης και αυτή και χθες γνωστοποίησε μέσα από τα Παραπολιτικά της Αργολίδαςς, ότι τώρα … δεν τον θέλουν την ομάδα μας , με αποτέλεσμα να χαθεί σχεδόν ένα ολόκληρο καλοκαίρι για τον Παναργειακό μας».

Και ο σπουδαίος Κώστας Κιμουλιάτης ολοκληρώνει την βαρυσήμαντη αυτή παρέμβασή του στο Sportstonoto.gr για την σωτηρία του Παναργειαακού ως εξής:

«Τόσο εγώ προσωπικά ως Κώστας Κιμουλιάτης, όσο και οι υπόλοιποι παλιοί διοικούντες του Παναργειακού μας, ζητούμε την τριμελή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου να καλέσει τα παιδιά της περσινής διοίκησης που ήθελαν και φέτος να συνεχίσουν στην ομάδα μας, αλλά πείστηκαν και αυτά πως θα μπουν οι εν λόγω πάντα επιχειρηματίες και θα σώσουν τους Λύκους και έτσι έκαναν τότε και αυτά πίσω για το καλό νομίζαμε όλοι μας του Παναργειακού μας, να τα καλέσει λοιπόν να επιστρέψουν τώρα, σήμερα κιόλας στον Παναργειακό και όλοι μας, μαζί και με τον μεγάλο παράγοντα και φίλο πάντα του Παναργειακού, Ιωσήφ Μερτύρη, θα βοηθήσουμε να στηθεί ξανά η ομάδα μας και να μην διαλυθεί. Άλλωστε στο Άργος και στον Παναργειακό είμαστε πια, χρόνια τώρα, μαθημένοι στα πολύ δύσκολα…».

Πηγή: sportstonoto.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ