V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ζωοκλέφτες γέμιζαν το μαντρί τους με κλεμμένα πρόβατα στην Αργολίδα

Ζωοκλέφτες γέμιζαν το μαντρί τους με κλεμμένα πρόβατα στην Αργολίδα
 Τουλάχιστον τρεις ζωοκλοπές είχαν διαπράξει από τον περασμένο Φεβρουάριο δυο ζωοκλέφτες που άρπαζαν κοπάδια με πρόβατα από μαντριά σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τρίπολης και Γορτυνίας και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του ενός σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών στην Αργολίδα!


Η δράση των δυο Ελλήνων ηλικίας 58 και 45 χρόνων εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Τρίπολης και Άργους για την τελευταία ζωοκλοπή που διέπραξαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν άρπαξαν τα πρόβατα από ένα ποιμνιοστάσιο σε χωριό του Δήμου Τρίπολης. Κάποια από τα κλεμμένα ζώα βρέθηκαν στο ποιμνιοστάσιο του 58χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ τα υπόλοιπα αγνοούνται.

Η προανάκριση οδήγησε στην διαλεύκανση άλλων δυο ζωοκλοπών που είχαν διαπράξει οι δράστες στις 28 Φεβρουαρίου από ποιμνιοστάσια στην Γορτυνία της Αρκαδίας. Το φορτηγό που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ζώων κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες ζωοκλοπές.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ