V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία ξεκίνησε το επιστημονικό συνέδριο για τον Γιώργο Θεοτοκά στο Ναύπλιο

Με επιτυχία ξεκίνησε το επιστημονικό συνέδριο για τον Γιώργο Θεοτοκά στο Ναύπλιο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία του επιστημονικού συνεδρίου "Συνομιλίες με τον Φαβρίκιο, Η αντοχή του λόγου και της σκέψης του Γιώργου Θεοτοκά" υπό την προεδρία του καθ. Νίκου Αλιβιζάτου.
Κατά την έναρξη του συνεδρίου το πρωί του Σαββάτου, προλόγισαν ο πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας» κ. Κων/νος Χελιώτης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, ο βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης και ο Δρ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Νομού Αργολίδας.
Το επιστημονικό συνέδριο διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, το Ναυπλιακό Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας στην αίθουσα του Βουλευτικού, το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου 2016. 
Το Ναύπλιο αποτελεί σταθερό πόλο έλξης για φορείς στοχασμού και δράσης, για ανθρώπους του πνεύματος και για κάθε πρωτοβουλία κοινωνικού διαλόγου και πολιτιστικών ζυμώσεων. Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσα από τα νομικά του πρόσωπα υποστηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια που κρατάει την πόλη ενεργή και ανοιχτή σε θέματα διαχρονικού προβληματισμού.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ