V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Επίσκεψη στη Σπάρτη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός. Στις 12 το μεσημέρι, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο και στη συνέχεια, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Στις 4 μ.μ. θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 2ου παγκοσμίου συνεδρίο Γενετικής.

- Ο Αναστάσιος Σαλτερής, με καταγωγή απ’ την Αρκαδία και συγκεκριμένα απ’ την Καρύταινα, είναι ο νεός Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων. Πήρε τη θέση του Οδυσσέα Βουδούρη. Ορκίστηκε χθες απ’ τον Υπουργό Εσωτερικών.

-* Το 12ο Πελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο θα γίνει την Κυριακή στην Κόρινθο. Πρόκειται για ένα συνέδριο κοινωνικού μορφωτικού και επιστημονικού περιεχομένου.

- Η επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου της Πελοποννήσου βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς συμποσίου με τίτλο «τραίνο-τουρισμός και περιφερειακή ανάπτυξη» που θα γίνει σήμερα και αύριο στη Ζυρίχη. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπούν ο Περιφερειάρχης, κ. Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες, κ.κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, Τάσος Χειβιδόπουλος, Άγγελος Παπαγγελόπουλος.

- Το δημόσιο σχολείο στην εποχή των μνημονίων είναι το θέμα εκδήλωσης που θα γίνει το Σάββατο, στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, στις 6 το απόγευμα.

- Με οικονομικά θέματα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας, αύριο, στις 6 το απόγευμα, στο Λεωνίδιο.

-Χασισόδενδρα και ποσότητα χασίς κατείχαν ένας 61χρονος κι ένας 49χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην αγροτική περιοχή Μακαρία του δήμου Καλαμάτας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.  
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ