V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Σε δημόσια διαβούλευση το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)

Σε δημόσια διαβούλευση το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η μελέτη: «Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. ) Δημοτικής Ενότητας Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων », (πλέον Τοπικό Χωρικό Σχέδιο - Τ.Χ.Σ.). το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γυμνασίου Δρεπάνου.

 Στο πλαίσιο των διαδικασιών της Δημόσιας Διαβούλευσης του άρθρου 76 του Ν. 3852/10 « Πρόγραμμα Καλλικράτης », τα παραδοτέα Β1 Σταδίου (κείμενο και τα σχέδια) της μελέτης του « Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δ.Ε. Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων » βρίσκονται αναρτημένα σε ψηφιακή μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου, (www.nafpio.gr).
Το υλικό αυτό βρίσκεται, επίσης, διαθέσιμο στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ναυπλιέων (Χαρ. Τρικούπη 11, ΤΚ 21100 Ναύπλιο), όπου μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση προτάσεων (τηλέφωνα 2752097807, email tydn@otenet.gr .
Oι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Στην παρουσίαση της μελέτης παρευρέθηκαν, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Ψυχογυιός, Γιώργος Καχριμάνης και Σταύρος Γαβρήλος, ο πρώην Δημαρχος Ασίνης και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Παναγιώτης Μπούκουρης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου και αρκετός κόσμος.
Για την σπουδαιότητα της μελέτης και του σχεδιασμού του Δήμου Ναυπλιέων για την περιοχή μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ