ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία ο 1ος αγώνας δρόμου Μικράς Ασίας (βίντεο τερματισμός)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
Με επιτυχία ο 1ος αγώνας δρόμου Μικράς Ασίας (βίντεο τερματισμός)
 Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 22:00, δόθηκε η εκκίνηση από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο του 1ου «Αγώνα Δρόμου Μικράς Ασίας 2016» με αφετηρία την πλατεία Νέας Κίου Αργολίδας και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο Ολυμπιονικών Μεγάρων το μεσημέρ της Κυριακής.

Η απόσταση των 104,5 χλμ καλύφθηκε με ολονύχτια προσπάθεια των 90 αθλητών που έλαβαν μέρος από όλη την Ελλάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες δυνατού κρύου και υγρασίας.
Σκοπός του αγώνα ο οποίος θα καθιερωθεί κάθε χρόνο είναι να ενωθούν αθλητικά, πολιτιστικά και ιστορικά δύο μικρασιάτικοι τόποι: η Νέα Κίος Αργολίδας και το Μελί Μεγάρων, δήλωσε στο Δίκτυο Μικρασιάτης ο Αντιδήμαρχος Μυκηνών Ηλίας Χατζηγεωργίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος, ήταν ο πρώτος αγώνας, είδαμε τα λάθη μας και τις παραλήψεις μας και την επόμενη χρονιά θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με περισσότερους αθλητές και καλύτερη οργάνωση, δήλωσε ο εμπνευστής του αγώνα δρόμου Σωτήρης Σωτηρίου, ο οποίος θέλησε να ενώσει τις δύο περιοχές που μεγάλωσε.
Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο γνωστός μαραθωνοδρόμος ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ (Γιώργος Ζαχαριάδης) ο οποίος τόσο στην αφετηρία όσο και στο τέλος της διαδρομής έτρεξε φορώντας τη Ποντιακή στολή.

Πηγή: mikrasiatis.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ