ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Απαντήσεις Γιάννη Γκιόλα σε Βενιζέλο για λίστα Μπόργιανς και Ενώσεις Δικαστικών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | |
Απαντήσεις Γιάννη Γκιόλα σε Βενιζέλο για λίστα Μπόργιανς και Ενώσεις Δικαστικών( βίντεο)
Παρέμβαση για δυο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας έκανε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Απαντώντας σε πρόταση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που ζήτησε , με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας περί εμπλοκής πολιτικών προσώπων στη λίστα Μπόργιανς ,να κληθεί στην επιτροπή εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι για προηγούμενα δημοσιεύματα , ανακριβή και που διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε βάρος της κυβέρνησης και υπουργών , δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία.

΄΄Δεν είμαστε δικαστές, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα αλλά και ο πολιτικός διάλογος για να διευκρινισθούν αυτά ΄΄ είπε ο κ. Γκιόλας που κατέληξε ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση.

Επίσης ο κ. Γκιόλας τοποθετήθηκε στην πρόταση Βενιζέλου περί ακρόασης στην επιτροπή των Δικαστικών Ενώσεων, με αφορμή τις πληροφορίες για σύσταση νέας Ένωσης Ανωτάτων Δικαστικών Λειτουργών.

Ο βουλευτής Αργολίδας – και μέλος της επιτροπής- Γιάννης Γκιόλας επισήμανε ότι ΄΄η επιτροπή θεσμών δεν μπορεί να παρέμβει στην ελεύθερη δυνατότητα του ΄΄συνεταιρίζεσθαι΄΄ και ΄΄συνδικαλίζεσθαι΄΄ των δικαστικών και οι ίδιοι μπορούν να ρυθμίσουν τα θέματα τους.

Περισσότερα με τις προτάσεις Βενιζέλου και τις απαντήσεις του Γιάννη Γκιόλα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ