V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με το Προεδρείο της Διεθνούς Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας

Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με το Προεδρείο της Διεθνούς Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας
 Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στις Δ/νσεις Αστυνομίας όλης της Χώρας, επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή, 18 Δ/μβρίου 2016, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας στο όμορφο Ναύπλιο, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Πούπουζας.
Τον κ. Αρχηγό συνόδευε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/νήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

Ο κ. Αρχηγός, πραγματοποίησε ομιλία σε Αξιωματικούς και αστυνομικό προσωπικό, αναπτύχθηκαν θέματα όπως αυτά διαμορφώνονται στις νέες συνθήκες της κοινωνίας μας και ενημερώθηκε εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τους πολίτες του Νομού μας καθώς και το αστυνομικό προσωπικό.

Στην συνέχεια συναντήθηκε και με τα Προεδρεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού.

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, Χρήστος Σχοινοχωρίτης, μαζί με το Γενικό Γραμματέα Αθανάσιο Καζά και τον Ταμία Νικόλαο Μιχαλόπουλο, τον καλωσόρισαν και του ανέπτυξαν τις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης, τονίζοντας την αμέριστη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει μετά της Τοπικής ΙΡΑ και της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Εκ μέρους του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, προσέφερε, στον κ. Αρχηγό ως αναμνηστικά δώρα για την επίσκεψή του, το λαβαράκι της Ένωσης, καθώς επίσης και ένα καλαίσθητο πιάτο με το έμβλημα της ΙΡΑ.

Ο κ. Αρχηγός, ευχαρίστησε το Προεδρείο και μέσω αυτού όλα τα μέλη της ΙΡΑ Αργολίδας και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε τις δράσεις, επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, με οδηγό μας πάντοτε το «Servo Per Amikeco», το οποίο ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, έχει τεράστια σημασία και αξία. -

Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Χρήστος Σχοινοχωρίτης Αθανάσιος Καζάς
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ