ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία η πεζοπορία από το Τουρνίκι στο Μερκούρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |
Με επιτυχία η πεζοπορία από το Τουρνίκι στο Μερκούρι
Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Άργους θέλει να ευχαριστήσει την Φυσιολατρική Ορειβατική ομάδα Αργολίδας και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο “ΟΙΝΟΗ” για την συνδιοργάνωση της πεζοπορίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από το Τουρνίκι στο Μερκούρι, καθώς και όλους τους φίλους του συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτήν. 
Μια αρκετά δύσκολη διαδρομή 11 χλμ. (μαζί με την επιστροφή) και με υψομετρική διαφορά 600 μέτρων. Μας αποζημίωσε όμως η ομορφιά αυτού του ορεινού τοπίου και η φιλοξενία που συναντήσαμε φτάνοντας στο Τουρνίκι από τον Τριαντάφυλλο Κουγιά, τον Δήμο Παπαδόπουλο, τον μπάρμπα Βασίλη Παπαδόπουλο και τον Μάρκο.
Στη διαδρομή συμμετείχε και ο πιο μικρός πεζοπόρος μας, ο εξάχρονος Κωνσταντίνος μαζί με τον αδελφό του Παναγιώτη. Επίσης οι ποδηλάτες Γιώργος και Βασίλης, καθώς και οι ποδηλάτες Μιχάλης και Γιάννα που ξεκίνησαν από το Ναύπλιο(!!!) για να φτάσουν στο Τουρνίκι.
Ο Ι.Φ.Σ.Α. υπόσχεται με τη νέα χρονιά περισσότερες φυσιολατρικές περιηγήσεις που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του τόπου μας.

Καλές γιορτές σε όλους!
Πάρης Βασιλάκος
Δαμιανός Νάκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ